Actualitate

Luna octombrie plină de activitate pentru inspectorii ISU Hunedoara

todaynoiembrie 4, 2022 20

Background
share close

Luna octombrie a fost plină de activitate pentru specialiștii inspectorii de prevenire din cadrul Inspectoratului Județean pentru Situații de Urgență Hunedoara. Principala activitate a fost de conștientizarea cetățenilor asupra riscurilor generatoare de situații de urgență.

141 de activități au cuprins aproximativ 14.000 de participanți în diferite ipostaze de formare: instruire la diferiți operatori economici, instituții publice, informări preventive, lecții deschise în unități de învățământ, exerciții de alarmare și evacuare.

Pe tot parcursul lunii, inspectorii din cadrul Inspectoratului pentru Situații de Urgență, au mai efectuat 36 de controale, în care au fost sesizate 192 de neconformități și au fost aplicate 146 de sancțiuni.

 

 

 

 

 

Cosmina PRAȚA

Scris de radiocolor

Rating

Postari anterioare

Actualitate

Minutul de analiză -marca Monalise Hihn

Peste 20 la sută dintre persoanele care sunt înregistrate în evidențele Agenției Județene pentru Ocuparea Forței de Muncă sunt tineri de până în 29 de ani. Practic, o cincime dintre șomeri sunt tineri. De ce rămâne ridicat numărul tinerilor care nu își găsesc un loc de muncă în județ? O analiză de Monalise Hihn:

todaynoiembrie 4, 2022 25

Comentarii (0)

Lasă un răspuns

0%