Actualitate

MAGAZINELE ENEL VOR FI ÎNCHISE ÎN DATA DE 20 IULIE 2023

todayiulie 17, 2023 44 1

Background
share close

MAGAZINELE ENEL DIN JUDEŢELE ARAD, CARAŞ-SEVERIN, HUNEDOARA ŞI TIMIŞ VOR FI ÎNCHISE ÎN DATA DE 20 IULIE 2023

Magazinele Enel din judeţele Arad, Caraş-Severin, Hunedoara și Timiş vor fi închise joi, 20 iulie 2023, dată desemnată la nivelul industriei drept Ziua Energeticianului. Serviciul de call center va funcționa conform programului normal.  În celelalte zile, magazinele Enel vor funcţiona conform programului obişnuit.

Cea mai mare parte a operațiunilor pot fi realizate prin canale digitale și nu necesită deplasarea în magazinele Enel. De aceea, compania recomandă clienților să folosească în continuare opțiunile digitale de comunicare, de primire și de plată a facturii, precum și contractarea online.

Pentru a trimite indexul pentru electricitatea consumată, pe lângă secțiunea Index din cadrul aplicației MyEnel, clienții pot apela (în timpul perioadei de telecitire specificată pe factură) numărul de telefon gratuit 0800.07.08.09 sau numărul cu tarif normal 021.9977.

Pentru a trimite indexul pentru consumul de gaz, clienții pot suna la numărul gratuit 0800.07.07.01, tasta 1, sau la numărul cu tarif normal 021.9977, în cazul în care distribuitorul lor este Delgaz Grid, Distrigaz Sud Rețele, Gaz Est, Gazmir, Premier Energy sau  Progaz P&D (în perioada menționată pe pagina a treia a facturii). De asemenea, indexul pentru consumul de gaze naturale poate fi transmis și prin aplicația My Enel, dacă distribuitorul este una dintre cele șase companii menționate mai sus.

Pentru a intra în contact cu un consultant Enel, clienții pot utiliza următoarele numere de telefon: 021.9977 (cu tarif normal, apelabil din România) sau 0040.372.436.436 (număr apelabil din străinătate), în timpul programului, respectiv L-V: 8:00 – 20:00; Sâmbătă: 8:00 – 13:00. La aceste numere pot fi aflate informații despre facturi și sold, despre contract, pot fi activate servicii precum factura electronică și altele.

Mai mult, clienții pot alege să utilizeze aplicația MyEnel, care poate fi activată cu ușurință fie online, pe my.enel.ro, fie prin descărcarea aplicației pentru telefonul mobil în mod gratuit, de pe App Store, Google Play sau Huawei AppGallery. Prin intermediul acesteia, clienții pot primi și plăti facturile de energie electrică sau gaze naturale, își pot înregistra indexul sau verifica balanța de plată. De asemenea, în aplicație sunt disponibile ofertele comerciale, astfel că atât clienții existenți, cât și cei potențiali au posibilitatea de a transmite online solicitări de încheiere a unui contract de furnizare de energie electrică sau de gaze naturale.

În cazul în care clienții doresc în continuare să efectueze plata în numerar, o pot face la automatele de plată de tip self-pay, amplasate în magazine Enel din București și zece județe (Arad, Caraș-Severin, Călărași, Constanța, Giurgiu, Hunedoara, Ialomița, Ilfov, Timiș și Tulcea), precum și în rețelele de magazine Profi, Auchan, Mega Image, Carrefour, Kaufland și în alte magazine alimentare.

Alte variante pentru achitarea facturii mai sunt: ATM–uri (bancomate), debit direct, internet sau transfer bancar. Detalii despre partenerii bancari și comerciali ai Enel se regăsesc pe factura de energie electrică, precum și aici.

Biroul de presă Enel România

Cosmina Prața

Scris de radiocolor

Rating

Postari anterioare

Actualitate

Orăștie: AJOFM organizează bursa locurilor de muncă, în data de 21 iulie

Agenţia Judeţeană pentru Ocuparea Forţei de Muncă Hunedoara organizează Bursa locurilor de muncă, în data de 21 iulie 2023. Acțiunea se va desfășura la Sala Astra din municipiul Orăștie, între orele 09:00 - 12:00 . Evenimentul se derulează în cadrul proiectului “Calificare pentru Viitor”, în care A.J.O.F.M. Hunedoara are calitatea de partener și se adresează tuturor persoanelor aflate în căutarea unui loc de muncă sau a celor care doresc să […]

todayiulie 17, 2023 107

Comentarii (0)

Lasă un răspuns

0%