Actualitate

Magazinele LIDL din județ amendate de inspectorii Protecției Consumatorilor

todaynoiembrie 1, 2023 111

Background
share close

Inspectorii Protecției Consumatorilor pe regiunea Vest, care cuprinde județele Arad, Caraș-Severin, Hunedoara și Timiș, au efectuat în ultima săptămână, o seerie de acțiuni de control la 41 de magazine ce aparțin lanțului de supermarketuri Lidl.
În urma acestor controale, au fost aplicate 65 de amenzi contravenționale în valoare de 1,2 milioane lei.
La nivelul județului Hunedoara toate cele 8 magazine Lidl au fost verificate și fiecare dintre acestea a fost sancționat, aplicându-se în acest sens un număr de 19 amenzi în valoare totală de 124.000 lei și două avertismente.
Deasemenea, au fost stabilite și măsuri de oprire definitivă de la comercializare pentru cantitatea de 185 kg produse neconforme, precum și emiterea a două decizii de încetare a practicilor comerciale incorecte identificate.
CJPC Hunedoara va continua controalele, în scopul prevenirii și combaterii faptelor care aduc atingere vieții, sănătății și intereselor economice ale consumatorilor.

Galerie Foto:

 

 

 

Cosmina Prața

Scris de radiocolor

Rating

Postari anterioare

Actualitate

Rapoltu Mare și Pricaz: fără apă între orele 9:00-16:00. Lucrările la rețeaua de apă continuă

În ultimele zile, în comuna Rapoltu Mare și Pricaz au fost necesare repetate întreruperi ale furnizării de apă din partea operatorului Activitatea Goscom. Acest lucru este necesar și astăzi între orele 9:00 și 16:00 deoarece se efectuează lucrări la rețeaua de apă ce presupun subtraversarea și montarea de vane. Instituția a venit cu o înștiințare prin care adresa recomandarea către utilizatori să își asigure rezervele necesare de apă pentru această […]

todaynoiembrie 1, 2023 95

Comentarii (0)

Lasă un răspuns

0%