Actualitate

Maialul Orăștian e plin de surprize anul acesta

todaymai 12, 2023 1639 6

Background
share close

Maialul Orăștian e plin de surprize anul acesta. Primăria municipiului Orăștie a anunțat programul celui mai așteptat eveniment al urbei. Trei zile de sărbătoare, 26, 27 și 28 mai vor fi prilej de reîntâlnire cu buna dispoziție și muzica artiștilor invitați anul acesta. Lista e generoasă și promite ca distracția să fie la cote maxime.

 

„Păstrăm tradiția oferind și anul acesta, atât cetățenilor orașului cât și turiștilor, atmosfera unui festival de calitate.
Municipiul Orăștie îmbracă haine de sărbătoare şi devine centrul distracției şi al petrecerii, începând de vineri 26 mai și până duminică, 28 mai, la Maialul Orăștian,  ce se va desfășura la Arena Park .
Evenimentul va cuprinde spectacole muzicale pentru toate gusturile, folclor tradițional, pop şi muzică uşoară, un regal de bunătăți culinare şi preparate tradiţionale şi un mega parc de distracții, locul perfect pentru cei mici și pentru cei care își doresc o doză de adrenalină, cu atracții precum caruselul, trenuleţul, roata sau maşinuţele electrice.
Maialul Orăștian este locul ideal pentru cei care își doresc să descopere cultura și tradițiile locale, cu produse handmade și preparate culinare tradiționale.
Vă invităm la trei zile pline de activităţi recreative, distracţie, concerte şi momente pentru întreaga familie,” informează primăria municipiului Orăștie în calitate de organizator alături de Consiliul Local Orăștie.

 

 

Cosmina PRAȚA

 

 

Scris de radiocolor

Rating

Postari anterioare

Actualitate

ANSVSA deschide piața marocană pentru exportul de ovine

Astăzi, la sediul Autorității Naționale Sanitare Veterinare și pentru Siguranța Alimentelor (ANSVSA) a fost aprobat modelul de certificat sanitar veterinar pentru exportul de ovine destinate abatorizării din România în Maroc. La ceremonia de semnare a documentelor a participat dr. Alexandru Bociu, președintele ANSVSA și dr. El Abrak Abderrahman, director al patrimoniului zootehnic și vegetal din cadrul Biroul Național de Securitate Sanitară a Produselor Alimentare din Maroc. Întâlnirea de astăzi a […]

todaymai 11, 2023 86

Comentarii (0)

Lasă un răspuns

0%