Actualitate

Maialul orăștian: trei zile de muzică și voie bună

todaymai 26, 2023 299 2

Background
share close

Maialul revine la Orăștie, anul acesta serbarea deja tradiție în orașul Paliei este un regal de surprize pentru cei care vor ajunge în Arena Park. Trei zile, 26-27-28 mai, vor fi pline de muzică și distracție.

Evenimentul va cuprinde spectacole muzicale pentru toate gusturile, folclor tradiţional, pop şi muzică uşoară, un regal de bunătăți culinare şi preparate tradiţionale şi un mega parc de distracţii pentru cei mici și pentru cei mari cu atracții precum caruselul, trenuleţul, roata sau maşinuţele electrice.  Vineri si sambata specatcolul va incepe de la ora 18.00, iar duminica este programat începând cu ora 17.00. În această seară urcă pe scenă, tinere talente orăștiene, dar și Georgiana Lobonț, taraful Carmen Ienci și Denis Hilițianu și surorile Vlad Daciana și Suzana.

Sâmbătă, publicul se va bucura de muzica celor de la DJ Project, Oana Radu și Aurel Tămaș, iar duminică voia bună va fi asigurată de Adrian Stanca, Gheorghe Lăscoiu, Lorena Pascu, Ciprian Roma, Ovidiu Homorodean, Eugen Mihăila, Cristian Fodor, Sînziana Stefan, Eugen Pistol și Antonio Pican.

Organizatori sunt primăria și consiliul municipiului Orăștie, în parteneriat cu Autentic Events.

 

„Păstrăm tradiția oferind și anul acesta, atât cetăţenilor oraşului cât şi turiştilor, atmosfera unui festival de calitate. MUNICIPIUL ORĂŞTIE îmbracă haine de sărbătoare şi devine centrul distracţiei şi al petrecerii, începând de vineri,26 mai și până duminică, 28 mai, la MAIALUL ORĂSTIAN, ce se va desfăşura la Arena Park. Evenimentul va cuprinde SPECTACOLE MUZICALE pentru toate gusturile, folclor tradiţional, pop şi muzică uşoară, un regal de bunătăți culinare şi preparate tradiţionale şi unmega parc de distracții, locul perfect pentru cei mici și pentru cei care își doresc o doză de adrenalină, cu atracții precum caruselul, trenuleţul, roata sau maşinuţele electrice.  Maialul Orăștian este locul ideal pentru cei care își doresc să descopere cultura și tradițiile locale, cu produse handmade și preparate culinare tradiționale. Vă invităm la trei zile pline de activităţi recreative, distracţie, concerte şi momente pentru întreaga familie.” –spune primarul municipiului Orăștie, Ovidiu Bălan.

 

 

 

 

Cosmina Prața

Scris de radiocolor

Rating

Postari anterioare

Diverse

ISU Hunedoara: curs de tehnici de stingere a incendiilor de fond forestier

Pompierii hunedoreni îi pregătesc pe colegii lor din țară în tehnici de stingere a incendiilor de fond forestier. În perioada 22-26 mai 2023, la Centrul de Antrenament și Pregătire de Specialitate din cadrul Inspectoratului pentru Situații de Urgență al județului Hunedoara au avut loc cursurile teoretice și practice ale celei de-a doua serii a „Stagiului de perfecționare a tehnicilor de stingere a incendiilor de fond forestier”. Pe timpul pregătirii, la […]

todaymai 26, 2023 41 1

Comentarii (0)

Lasă un răspuns

0%