Actualitate

Mâine, angajații Primăriei Simeria nu își vor lua salariile

todaymai 9, 2023 3865 5

Background
share close

Mâine, 10 mai 2023, angajații Primăriei Simeria  nu își vor primi salariile aferente lunii aprilie. Pe surse, mai întâi am aflat că primarul urbei, Iulius Bedea ar fi refuzat azi, să semneze ștatele de plată care trebuiesc înregistrate la Trezoreria Statului cu o zi înaintea efectuării plăților.

Contactat telefonic, primarul Iulius Bedea a confirmat și  ne-a declarat următoarele:

Ideea este următoarea: suntem în beneficiul cetățenilor, deci trebuie să prestăm serviciile pentru cetățeni. Nu le-am spus decât să-și facă treaba conform atribuțiilor pe care le au. […] Până când nu ne facem treaba, nu ne putem lua banii. Prima dată ne facem treaba!” – a concluzionat primarul Simeriei.

Cunoscut este faptul că există un conflict deschis între primar , consilieri locali și angajați ai primăriei, fapt care este vizibil atât în materialele care apar în presă, cât și  în ședințele transmise live pe pagina de Facebook a instituției. Conflictul este departe de a fi încheiat și această ultimă măsură cu siguranță va pune mai multe paie pe focul care mistuie activitatea tuturor celor care decid și lucrează în primăria Simeria cu efecte directe asupra locuitorilor.

 

 

Cosmina Prața

Scris de radiocolor

Rating

Postari anterioare

Actualitate

Patru bărbați din Mehedinți au fost reținuți pentru furt calificat

Patru bărbați din Mehedinți au fost reținuți pentru 24 de ore. Motivul reținerii sunt diferitele furturi din autoturisme pe care le-au comis pe raza municipiului Deva. Ei vor fi prezentați magistraților Parchetului de pe lângă Judecătoria Deva, în vederea luării măsurilor legale.   „În urma activităţilor investigative, poliţiştii Biroului Investigaţii Criminale Deva au identificat patru bărbaţi din judeţul Mehedinţi, cu vârste cuprinse între 21 şi 42 de ani, bănuiți de […]

todaymai 9, 2023 26 1

Comentarii (0)

Lasă un răspuns

0%