Actualitate

Manelistul Culiță Sterp, beat fiind la volan a provocat un accident rutier

todaynoiembrie 17, 2022 400

Background
share close

Manelistul hunedorean în vârstă de 30 de ani, Culiță Sterp, a provocat  în această noapte un accident în centrul municipiului Cluj-Napoca. Potrivit comunicatului  emis de Inspectoratul Județean de Poliție Cluj, acesta era sub influența băuturilor alcoolice și a părăsit locul impactului, fiind găsit ulterior de agenți. Șoferul celuilalt autoturism a fost transportat la spital pentru îngrijiri medicale, însă nu a rămas internat, în cazul acestuia testarea cu aparatul etilotest indicând rezultat negativ.

Conform cercetărilor preliminare, impactul ar fi avut loc între autoturismul condus de un bărbat, în vârstă de 30 de ani, din județul Hunedoara și un autoturism la volanul căruia se afla un bărbat, de 32 de ani, din județul Cluj.

După producerea evenimentului rutier, hunedoreanul a părăsit locul accidentului, ulterior fiind găsit de către polițiștii clujeni. Testarea cu aparatul etilotest a indicat o concentrație de 0,41 mg/l alcool pur în aerul expirat, bărbatului fiindu-i recoltate probe biologice la o unitate medicală.

În cauză sunt efectuate cercetări sub aspectul infracțiunilor de conducerea unui vehicul sub influența alcoolului, vătămare corporală din culpă și părăsirea locului accidentului fără încuviințarea organelor de poliție, în cadrul anchetei urmând a fi stabilite cu exactitate condițiile în care a avut loc evenimentul rutier.

 

 

 

Cosmina PRAȚA

Scris de radiocolor

Rating

Postari anterioare

Actualitate

Minoră de 13 ani cu răni grave într-un incendiu la Râu de mori

În această seară, o copilă în vârstă de 13 ani a fost surprinsă de un puternic incendiu în localitatea Râu de Mori. Fata a reușit să se autoevacueze. La intervenție  au fost chemați pompierii din Totești si Bretea împreună cu cei ai Detașamentului Hunedoara . Aceștia au intervenit cu trei autospeciale de stingere cu apă și spumă. Inspectoratul Județean pentru Situații de Urgență Hunedoara declară într-un comunicat: "La sosirea echipajelor […]

todaynoiembrie 16, 2022 191

Comentarii (0)

Lasă un răspuns

0%