Actualitate

Marea evaziune fiscală nu stă lângă merele unui mic producător agricol

todaynoiembrie 11, 2022 353 3

Background
share close
  • cover play_arrow

    Marea evaziune fiscală nu stă lângă merele unui mic producător agricol radiocolor

În cadrul conferinței de presă organizată azi, președintele ANAF, Lucian Heiuș a denunțat abuzul a doi funcționari din cadrul serviciului Agenției Naționale de Administrare Fiscală, din Deva care au amendat cu 30.000 de lei mici producători agricoli. De la 1 noiembrie, directorul ANAF Deva a fost schimbat din funcție pentru acest incident, dar și pentru mai multe abateri, după cum a anunțat președintele Agenției Naționale de Administrare Fiscală, Lucian Heiuș. De asemenea acesta a anunțat că celor doi li se va analiza activitatea, luni când Direcția de Integritate va veni în vizită la biroul  ANAF din Deva.

„Oamenii ăia stau în soare toată ziua ca să vândă niște produse, să-și completeze veniturile și vin acești nemernici care fac de râs ANAF-ul, care aruncă cu noroi pe obrazul celor 600 de colegi de la Antifraudă și care se duc să confiște kilograme de aur de la Strehaia…Îmi este rușine că asemenea oameni lucrează la ANAF”, a mai spus șeful ANAF, Lucian Heiuș.

Președintele Agenției Naționale de Administrare Fiscală, Lucian Heiuș le-a transmis celor patru oameni care au fost amendați să facă plângere contravențională împotriva procesului-verbal de constatare, spunând că juriștii ANAF vor fi de acord cu anularea acelor amenzi.
Președintele ANAF condamnă vehement aceste atitudini care înțeleg greșit lupta împotriva evaziunii fiscale și a lăsat un mesaj clar pentru toți inspectorii aflați în serviciul fiscului.

 

Cosmina PRAȚA

Scris de radiocolor

Rating

Postari anterioare

Actualitate

Deputat PNL Vetuța Stănescu: ”Se fac primele angajări în minerit”

Întâlnirea de joi de la sediul Complexului Energetic Hunedoara cu administrația și sindicatele din minerit nu a rămas fără urmări. Chiar de săptămâna viitoare, în mineritul Văii Jiului se fac primele 20 de angajări, a anunțat deputatul PNL Vetuța Stănescu. ”Ca urmare a întâlnirii pe care am avut-o, joi, la sediul Complexului Energetic Hunedoara, cu administrația și reprezentanții Sindicatului ”Muntele”, precum și a discuțiilor purtate la București cu ministrul Energiei, […]

todaynoiembrie 11, 2022 66 2

Comentarii (0)

Lasă un răspuns

0%