Actualitate

Maria Czane, președinta femeilor liberale

todayoctombrie 28, 2022 300 1

Background
share close

Maria Czane este singura candidată înscrisă în cursa pentru președinția Organizației Femeilor Liberale din Județul Hunedoara.

Director al Oficiului Județean de Poștă, Maria Czane este una dintre cele mai vechi și mai active membre ale OFL – Filiala Hunedoara. Atât pe plan politic,  cât și profesional s-a implicat într-o serie de acțiuni centrate pe om, pe cetățean, în deplin acord cu politicile liberale.

Vine din Valea Jiului, zonă considerată fief al social – democraților,  dar a dovedit de-a lungul vremii că nu face  rabat de la propriile convingeri.
Mai precis, Czane reprezintă cu succes Organizația PNL Petroșani,  condusă de Tiberiu Iacob – Ridzi, omul politic aflat la cel de-al patrulea mandat în fruntea administrației publice locale. Practic, municipiul Petroșani este singura localitate din această zonă condusă de un primar liberal și care a reușit să câștige și alegerile pentru Consiliul Local, dovedind astfel că performanța politică și administrativă poate răsturna preconcepțiile chiar și în bazinele electorale profund de stânga.

Adriana Chira

Scris de radiocolor

Rating

Postari anterioare

Actualitate

30 mii de liceeni primesc “Bani de liceu”

Aproape 30.000 de liceeni vor beneficia în acest an școlar de bursa „Bani de liceu”. Fiecare beneficiar primește lunar, pe toată durata cursurilor, suma de 250 lei. Prin acest program național de protecție socială, Ministerul Educației sprijină elevii de liceu pentru a-și continua și finaliza studiile. Lista finală a beneficiarilor poate fi consultată aici: https://www.edu.ro/bani-de-liceu Adriana Chira

todayoctombrie 28, 2022 26

Comentarii (0)

Lasă un răspuns

0%