Actualitate

Măsuri pentru operaționalizarea serviciului de permise auto

todaynoiembrie 15, 2022 55 1

Background
share close

Având în vedere faptul că în perioada următoare se preconizează o creștere semnificativă a cererilor de preschimbare a permisului de conducere (peste 8000), Instituția Prefectului-Județul Hunedoara, împreună cu conducerea Serviciului Public Comunitar Regim Permise de Conducere și Înmatriculare a Vehiculelor Hunedoara, anunță că vin în sprijinul locuitorilor județului prin creșterea capacității operaționale de preluare și soluționare a cererilor de preschimbare a permiselor de conducere prin organizarea activităților cu publicul în data de 26.11.2022.

Pentru reducerea în continuare a perioadei de așteptare dintre proba teoretică și cea practică pentru obținerea permisului de conducere vor fi luate în continuare unele măsuri administrative. Astfel, sâmbătă – 26.11.2022, se va organiza o nouă sesiune de examinare pentru proba practică în municipiul Deva.

Începând cu luna august 2021 la nivelul Serviciului Public Comunitar Regim Permise de Conducere și Înmatriculare a Vehiculelor Hunedoara au fost efectuate mai multe demersuri pentru reducerea timpilor de așteptare pentru operațiunile desfășurate, înregistrându-se următoarele progrese:

  • proba practică în vederea obținerii permisului de conducere de la 130 de zile la 49 de zile;

  • proba teoretică în vederea obținerii permisului de conducere de la 58 de zile la 29 de zile;

  • operațiunile de înmatriculare/transcriere a vehiculelor de la 17 zile la o zi.

Programările pentru preschimbarea permiselor de conducere se efectuează pe site-ul https://www.drpciv.ro pentru ghișeele din mun. Deva sau https://hd.prefectura.mai.gov.ro pentru ghișeele de la punctul de lucru secundar din municipiul Petroșani.

Programările/reprogramările pentru proba practică se efectuează la ghișeele Serviciului Public Comunitar Regim Permise de Conducere și Înmatriculare a Vehiculelor Hunedoara în ordinea solicitării și în limita locurilor disponibile.

Scris de radiocolor

Rating

Postari anterioare

Actualitate

Complexul Aqualand Deva se deschide de la  1 decembrie 2022

Complexul Aqualand Deva  adiminstrat de către Serviciul Baze Agrement din cadrul Primăriei Municipiului Deva. Recentele lucrări de mentenanță au necesitat oprirea activității complexului și au  cuprins intervenții la sistemul de încălzire, la pompele de recirculare a apei din bazine,  orecum și verificarea centralelor termice . Toate aceste lucrări au fost necesare pentru pregătirea pentru sezonul de iarnă a complexului acvatic. Administratorii complexului  menționează într-un comunicat că tarifele de intrare la […]

todaynoiembrie 15, 2022 20 2

Comentarii (0)

Lasă un răspuns

0%