Actualitate

Meciuri de liga a III-a pe stadionul din Orăştie. CSM Deva va juca pe DACIA

todayseptembrie 2, 2021 1114 3 5

Background
share close

Două echipe, acelaşi stadion

Chiar dacă echipa locală CSM Dacia Orăştie 2010 evoluează în liga a IV-a, orăştienii vor putea vedea meciuri de liga a III-a la ei acasă.

Asta pentru că echipa Clubului Sportiv Municipal Deva va juca în liga a III-a pe stadionul Dacia din Orăştie.

Consilierii locali orăştieni au analizat la ultima şedinţă o solicitare a CSM Deva prin care aceştia au cerut aprobarea utilizării  stadionului  “Dacia” din Orăştie în anul competiţional 2021/2022  de către echipa de fotbal  deveană.

Consiliul Local a aprobat această solicitare, astfel că iubitorii fotbalului pot vedea meciuri de liga a III-a la Orăştie.

Foto: Călin JORZA

Meciurile echipei Clubului Sportiv Municipal Deva se vor desfăşura astfel încât să nu fie afectată activitatea echipei locale „Dacia Orăştie 2010”.

Clubul devean va achita pentru utilizare suma de 700 lei/partidă şi totodată, acesta va fi obligat să contribuie financiar în vederea întreţinerii gazonului, a terenului şi la efectuarea curăţeniei după încheierea meciurilor.

Sumele încasate, vor fi destinate susţinerii activităţii sportive a Clubului Sportiv Municipal „Dacia Orăştie 2010”.

Meci de juniori pe Dacia.  Foto: Călin JORZA

Liga a IV-a debutează duminică

Începe şi fotbalul judeţean. Sezonul competiţional 2021-2022 al ligii a IV-a judeţene debutează duminică, 5 septembrie 2021. Zece echipe s-au înscris la startul acestei competiţii.

Echipa de fotbal locală Dacia Orăştie 2010 va debuta în prima etapă printr-un joc în deplasare cu formaţia CS Inter Petrila.

Gloria Geoagiu va juca şi ea în deplasare, aceasta întâlnind CSM Deva.

Meciurile vor avea loc duminică, 5 septembrie 2021, începând cu ora 11.

Echipa Dacia Orăştie – 29 iulie 2016.  Foto: Călin JORZA

Scris de radio color

Rating

Postari anterioare

Actualitate

INEDIT: Un parlamentar hunedorean oferă un stagiu de practică pentru tineri

Vetuţa Stănescu îşi îndreaptă atenţia spre tineri Deputatul hunedorean Vetuţa Stănescu a făcut un anunţ inedit la începutul sesiunii parlamentare. Aceasta va realiza, prin Cabinetul Parlamentar pe care îl coordonează, un stagiu de practică de trei luni pentru mai mulţi tineri din judeţul Hunedoara. Aceştia vor avea ocazia de a se implica în procesul legislativ şi de a-şi pune ideile în valoare în interesul cetăţenilor. "Am încredere în tineri și […]

todayaugust 25, 2021 451

Comentarii (0)

Lasă un răspuns

0%