Actualitate

Medalie de Argint la nivel internațional pentru Alexandru Todoran

todayaugust 14, 2022 80

Background
share close

🥈 a 𝑰𝑰-𝒂 𝑴𝒆𝒅𝒂𝒍𝒊𝒆 𝒅𝒆 𝑨𝒓𝒈𝒊𝒏𝒕 obținută de 𝗔𝗹𝗲𝘅𝗮𝗻𝗱𝗿𝘂 𝗧𝗼𝗱𝗼𝗿𝗮𝗻, la o nouă competiție: Olimpiada Internațională de informatică.

 


✅ Prima medalie, în luna iulie, a fost obținută la Olimpiada țărilor din Europa Centrală.

✅ Rezultat remarcabil obținut de Alexandru Todoran la nivel mondial.
Alexandru Todoran obține pentru România și liceul lui o nouă
medalie de argint și un prestigios loc în „Hall of Fame” al medaliaților tuturor timpurilor la cea mai prestigioasă competiție de informatică din lume, Olimpiada Internațională de Informatică Indonezia 2022.

✅ Competiția a reunit 350 de participanți din 88 de țări, iar medaliile obținute de componenții lotului României în Indonezia, una de aur două de argint și una de bronz, mențin țara noastră și în 2022 pe o poziție onorabilă în clasamentul pe națiuni la informatică al tuturor timpurilor.
✅ România ocupa înaintea mondialelor din acest an un merituos loc 6 în acest clasament, fiind devansată doar de China, Rusia, SUA, Coreea și Polonia.

Scris de radiocolor

Rating

Postari anterioare

Diverse

How to Be Passionate to Your Wife

Romance is among the most important aspects of a romantic relationship, and when it comes to romance for your wife, there are many ways that you could make her look and feel loved. Acquiring her over a romantic outing is a great way to show your love and make her feel special. Have her out for a romantic nighttime at the films or to supper at your favorite restaurant. A grocery store night out is another good plan if you […]

todayaugust 14, 2022 10

Comentarii (0)

Lasă un răspuns

0%