Actualitate

Mesaje false în numele ANAF

todayiulie 20, 2022 159

Background
share close

Atenție! Din nou, mesaje false în numele ANAF!

 

La sesizarea unor contribuabili, ANAF atenționează, la nici o lună de la precedentele emailuri ale unor infractori cibernetici, cu privire la mesaje false transmise în numele instituției, prin care contribuabilii sunt anunțați că au de plătit ”impozite către sistemul bugetar din România”.

Pentru siguranța dumneavoastră, vă sfătuim să nu deschideți aceste emailuri, iar, dacă au fost deschise, să nu accesați documentele anexate sau linkurile din conținut. Și, în niciun caz, să nu transmiteți bani către conturile menționate!

Reamintim tuturor contribuabililor că ANAF a dezvoltat și pus la dispoziția contribuabililor, gratuit, serviciul Spațiul Privat Virtual, pentru o comunicare securizată cu instituția.

Scris de radiocolor

Rating

Postari anterioare

Actualitate

Reducere cu 50 la suta a facturilor din Geoagiu

Ce acte trebuie depuse pentru reducerea facturii la energie şi gaze cu 50%! Până în data de 31 iulie se mai pot depune cererile pentru a beneficia de reducerea cu 50 de procente a facturii al energie electrică şi pentru cea de gaze naturale. Consilierul local PNL de la Geoagiu Ovidiu Vlad a venit în sprijinul locuitorilor oraşului Geoagiu şi ai satelor aparţinătoare şi a prezentat pe pagina sa de […]

todayiulie 20, 2022 83

Comentarii (0)

Lasă un răspuns

0%