Actualitate

Mesajul deputatului hunedorean Vetuța Stănescu la început de an școlar

todayseptembrie 7, 2022 88

Background
share close

 

“Începutul anului școlar este un moment încărcat de multă emoție și bucuria revederii, atât pentru elevi, cât și pentru părinții acestora, dar și pentru cadrele didactice, acești oameni dedicați care plămădesc caractere, formează competențe și care pun bazele generațiilor de mâine.

Știu că urmează un an plin de provocări, un an care va sta sub semnul schimbării, dar îmi exprim convingerea că elevii noștri vor avea parte de un proces educațional de înaltă calitate.
Rolul nostru, al adulților, al oamenilor politici este de a netezi calea spre cunoaștere a celor mici, de a ne asigura că în centrul politicilor educaționale se află interesul elevului și al cadrelor didactice, care trebuie să beneficieze de cele mai bune condiții, astfel încât actul didactic să fie unul de succes.

Școala, în esența ei, reprezintă o călătorie plină de cunoaștere, de acumulare de noi informații, aptitudini, valori și sentimente, iar toate acestea constituie temelia dezvoltării pentru viitor a societății de mâine.

Acum, la început de an școlar, le urez elevilor din toate ciclurile de învățământ un an școlar plin de succese, de realizări, cu rezultate cât mai bune la învățătură și în activitățile extrașcolare.
De asemenea, tuturor cadrelor didactice le adresez cele mai calde urări de bine, multă sănătate, putere de muncă și mult succes în noul an școlar!”

Scris de radiocolor

Rating

Postari anterioare

Actualitate

FAPTE ILEGALE în domeniul silvic sancționate de jandarmi

  În cursul zilei de marți 06 septembrie, în jurul orelor 19.00, jandarmii montani din cadrul Postului de Jandarmi Montan Vața de Jos au depistat pe raza municipiului Brad, o persoană de sex masculin, din localitate, în timp ce încărca trunchiuri de arbori pentru a-i transporta altor persoane în schimbul unor sume de bani. Cu ocazia constatării au fost identificați 33 de arbori, din speciile gorun, cer, carpen, jugastru și […]

todayseptembrie 7, 2022 178 2

Comentarii (0)

Lasă un răspuns

0%