Actualitate

Mesajul Prefectului hunedorean cu ocazia Zilei Drapelului

todayiunie 26, 2022 41

Background
share close

Prefectul hunedorean  Călin Petru Marian, în ziua solemnă a Sărbătorii drapelului, a declarat:

„Această zi este dedicată tuturor celor care, de-a lungul vremii, au făcut cinste României și Tricolorului. Românilor curajoși și iubitori de țară, care au luptat și s-au jertfit pentru apărarea gliei străbune.
Totodată, dedicăm această zi tuturor celor care, în vremurile noastre, onorează țara și drapelul național, făcându-și datoria cu dedicare, profesionalism și curaj, în țară sau în afara granițelor, dar și celor care, prin performanțele obținute în diferite domenii, au făcut ca Tricolorul să fie înălțat pe cel mai înalt catarg. Avem datoria să facem  cinste Tricolorului, în fiecare zi, oriunde ne-am afla!”
a transmis celor prezenți la ceremonial, prefectul  Călin Petru Marian.

Scris de radiocolor

Rating

Postari anterioare

Actualitate

Zburatorul Vlaicu sărbătorit în weekend

Mereu alaturi de înaintași,  acordăm respectul necesar si  recunoștință pentru faptele lor, desprinse din cartile de istorie ale Romaniei.   La manifestările de omagiere ale pionierului aviației românești, Aurel Vlaicu - ”Icarul din Binținți”, care a contribuit la progresul ştiinţei universale au fost prezenti din  toate colturile judetului:deputatul hunedorean PNL, Vetuța Stănescu, prefectul județului Marian Calin Petru, primari și consilieri județeni sau  locali din partea Partidului Național Liberal. A avut […]

todayiunie 25, 2022 116 3

Comentarii (0)

Lasă un răspuns

0%