Actualitate

Mica Unire -164 de ani sărbătoriți la Orăștie

todayianuarie 24, 2023 141

Background
share close

În această dimineață, orăștienii au sărbătorit 164 de la Mică Unire  a Principatelor Române.

mâne.

Sub Alexandru Ion Cuza, din voința cerului
Semănatu-s-a sămânța întregirii neamului” a recitat Tiberiu Marin, elev la Liceul Teoretic “Aurel Vlaicu”, din poezia “La Praznicul Unirii” a lui Gheorghe Bălteanu.

Primăria municipiului Orăștie a organizat evenimentul în Piața Victoriei, unde cei prezenți au ascultat imnul României,  urmat de o slujbă Te Deum.

Au urmat alocuțiunea autorităților locale prezente: primarul municipiului Orăștie,  Ovidiu Laurențiu Bălan, profesorul Școlii Gimnaziale ” Dr. Aurel Vlad”, Alin Buzan, părintele Radu Olaru și un moment literar și muzical susținut de elevi ai Școlilor Gimnaziale ” Dr. Aurel Vlad” și „Dominic Stanca” din Orăștie și Eugen Pistol din partea Casei de Cultură a Municipiului Orăștie.

 

 

Cosmina PRAȚA 

Scris de radiocolor

Rating

Postari anterioare

Actualitate

Un câine din Orăștie a înotat 22 de ore într-o fântână

Daniela, o orăștiancă,  povestește pe Facebook cum și-a căutat câinele timp de 22 de ore, chiar și în timpul nopții, fără un rezultat. În curte,  familia are o fantana veche, nefolosită , acoperita cu lemn și iedera.  Soțul Danielei  a auzit zgomot în fântână, s-a apropiat de placa de lemn  cu care era acoperita fântâna, un acoperiș care era  rupt pe jumătate, a descoperit locul  și cu o lanterna a văzut […]

todayianuarie 24, 2023 967

Comentarii (0)

Lasă un răspuns

0%