Actualitate

MIHAIELA CSATLOS A SEMNAT, AZI, CONTRACTELE PENTRU INVESTIȚIILE NECESARE DEZVOLTĂRII COMUNEI ROMOS

todayianuarie 26, 2023 105

Background
share close

Astăzi, la București, edilul comunei Romos, Mihaiela Csatlos   a semnat contractul de finanțare pentru reabilitare a drumului DC 48B ce cuprinde traseul de la halta Geoagiu prin satele Romos și Romoșel. Acesta este un traseu de 12 km, iar reabilitarea sa este asigurată de Programul Național de Investiții „Anghel Saligny” al guvernului condus de Nicolae Ciucă, prin finanțarea lui cu 9,8 milioane lei.

Tot astăzi, primăria Romos a semnat și contractul cu finanțare prin Planul Național de Redresare și Reziliență, componenta ce privește digitalizarea comunei.

Întrebată ce anume aduce nou, proiectul de digitalizare a comunei Romos, primarul localității, Mihaiela Csatlos  a declarat că sunt vizate mai multe obiective printre care instalarea a 2 stații de încărcare electrică pentru mașinile electrice, camere de supraveghere, aparate radar fixe, panouri informative,  stație meteo, calculatoare și periferice IT”. Proiectul per ansamblu este în valoare de 1. 089.000 de lei.

Referitor la aceste două investiții majore, primarul comunei Romos, Mihaiela Csatlos  ne asigură că deja sunt în lucru dosarele cu documentația necesară pentru începerea licitațiilor. În cel mai scurt timp, primăria va depune documentațiile pentru organizarea licitațiilor aferente celor două contracte în formă electronică pe platforma sistemului electronic de achiziții publice.

 

 

 

 

Cosmina PRAȚA

Scris de radiocolor

Rating

Postari anterioare

Actualitate

O grenadă defensivă în subsolul Casei de Cultură a Municipiului Orăștie

O grenadă defensivă în subsolul Casei de Cultură a Municipiului Orăștie- aceasta a fost descoperirea din această dimineață a unui muncitor. Cei prezenți au sesizat poliția, iar la fața locului au venit și pirotehniști din cadrul Inspectoratului Județean pentru Situații de Urgență Hunedoara. IPJ Hunedoara, prin purtătorul de cuvânt al instituției, Bogdan Nițu a declarat că „În data de 26 ianuarie 2023, în jurul orei 09:10, Poliția Municipiului Orăștie a […]

todayianuarie 26, 2023 432

Comentarii (0)

Lasă un răspuns

0%