Actualitate

Mihaiela Csatlos, cel mai susținut candidat pentru primăria Romos

todayiunie 24, 2021 1338 1

Background
share close

Romosul votează

Pentru primăria comunei Romos vor avea loc alegeri duminică, 27 iunie, iar cetățenii sunt chemați la urne pentru a-și alege primarul.

Mihaiela Csatlos s-a înscris în competiția electorală pentru a continua proiectele începute de regretatul Mircea Pătrânjan, dar și-a propus și multe alte obiective de investiții noi pentru comuna Romos, pentru că, pare a avea cea mai mare susținere pentru a putea realiza ceea ce își propune.

Susținere masivă pentru candidatul liberal

Mihaiela Ciotlos este, de departe, cel mai susținut candidat de factorii decizionali de la nivel central. Premierul României Florin Cîțu a vizitat comuna Romos, săptămâna trecută, declarandu-și susținerea necondiționată pentru candidatul PNL. Acesta a luat contact cu problemele comunei, dar în mod special a vizitat drumul de legatură între satul Romoșel și orașul Cugir. Acest drum face legătura între cele două localități și scurtează timpul de deplasare cu aproximativ 45 de minute. Premierul României a dat asigurări că se vor găsi măsuri prin care drumul să fie finalizat, pentru că la această oră doar jumătatea de pe teritoriul comunei Romos este practicabil. La întâlnire a participat și primarul orașului Cugir, care are de asemenea responsabilități în cadrul acestui proiect.

Mihaiela Csatlos a fost alături de premier pe toată perioada vizitei iar la final aceștia au avut o întâlnire cu toți primarii liberali ai judetului Hunedoara, întreaga echipă declarandu-și susținerea și încrederea că Mihaiela Csatlos va face treabă bună la primăria comunei Romos.

Duminică, 20 iunie un alt eveniment important a vizat candidatul Partidului Național Liberal pentru primăria Romos. Este vorba de un eveniment de lansare a candidaturii la care a participat președintele Camerei Deputaților și în același timp președinte PNL, domnul Ludovic Orban. Acesta a venit la Romos pentru a-și arăta susținerea pentru candidatul liberal. La eveniment au participat și alte oficialități ale Guvernului dar și oficialități județene. Alături de Mihaiela Csatlos au mai fost Ministrul Agriculturii, Adrian Oros, Lucian Heiuș ministru secretar de stat în Ministerul Finanțelor, Călin Marian Prefectul județului Hunedoara, Vetuța Stănescu, deputat și președinte al liberalilor hunedoreni, dar și alți primari ai localităților din județ. Pe lângă oficialități, Mihaiela Csatlos a fost susținută în cadrul acestui eveniment și de o bună parte din locuitorii comunei, care au venit să o încurajeze în drumul pe care aceasta a pornit.

Experiența face diferența

M-am născut, am crescut și m-am format ca om în comuna Romos. În satul Romos îmi sunt părinții, frații, casa și mai ales familia. Aici, în această comună îmi sunt rădăcinile.

Sunt căsătorită, am o familie frumoasă, doi copii majori, care consider eu că sunt o mare realizare pentru mine, așa cum de altfel simte fiecare părinte.

Aproape toți locuitorii acestei comune mă cunosc, întrucât am lucrat 29 de ani ca secretar al comunei Romos. Prin prisma funcției pe care am deținut-o în toată această perioadă de timp am încercat întotdeauna să rezolv problemele cetățenilor, sau chiar să găsesc soluții și să îndrum cetățenii cînd solicitările lor nu erau de competența noastră.

În cei 29 de ani de activitate am acumulat experiență în administrația publică și pot afirma că am ajuns să cunosc comuna și locuitorii ei cu toate bucuriile și problemele lor. Ușa biroului în care lucram era permanent deschisă pentru fiecare om în parte.

Așa, după cum mă cunoașteți nu vin spre dumneavoastră cu promisiuni deșarte, vin spre a continua dezvoltarea comunei noastre și spre a găsi răspunsuri la problemele cu care se confruntă fiecare cetățean în parte.

Cu credință, voință și stăruință, vom reuși!

Mihaiela Csatlos

Scris de radio color

Rating

Postari anterioare

Actualitate

Dan Bîldea vine cu proiecte concrete pentru comuna Romos

Dan Bîldea, tânărul cu viziune care vrea să transforme comuna Romos într-o comună cu adevărat europeană Candidatul USR pentru funcția de primar al comunei Romos, consilierul local Dan Bîldea, își propune să implementeze mai multe proiecte care să schimbe fața comunei și totodată să ușureze viața locuitorilor din comunitate. Mai jos puteți consulta pe larg unele dintre cele mai importante proiecte pe care Dan Bîldea și-a propus să le implementeze […]

todayiunie 24, 2021 637 1 2

Comentarii (0)

Lasă un răspuns

0%