Actualitate

Mihaiela Csatlos este noul primar al comunei Romos

todayiunie 28, 2021 805 1

Background
share close

Duminică, 27 iunie, locuitorii a trei comune hunedorene și-au votat primarii în cadrul alegerilor locale parțiale. În urma votului, din 3 comune hunedorene, Partidul Național Liberal a câștigat două primării. Este vorba despre Mihaiela Csatlos – comuna Romos și Leontin-Dorin Hibais – comuna Sarmizegetusa. Partidul Național Liberal a organizat luni, 28 iunie, o conferință de presă în cadrul căreia au fost prezentați câștigătorii alegerilor.

Președintele PNL Hunedoara, Vetuța Stănescu, a vorbit despre rezultatul alegerilor:

A fost o campanie dură. De foarte multe ori s-au depășit limitele bunului simț din partea adversarilor. Au fost abordări necinstite și care au fost taxate de către votanți. Rezultatele ne-au plasat în topul clasamentului la nivel de județ. Faptul că astăzi avem doi primari liberali în județul Hunedoara arată că PNL este pe un trend ascendent. Este o victorie a echipei Partidului Național Liberal, echipă formată din candidați, consilieri locali, primari, toți fiind mobilizați în această campanie. Cei doi candidați câștigători au știut și au învățat foarte bine ceea ce înseamnă proiectele Partidului Național Liberal pentru comunitățile lor, drept pentru care le mulțumesc pentru că au știut să își desfășoare campania într-un mod corect și coerent.

Pe lângă candidații câștigători, în cadrul conferinței de presă au mai participat prefectul județului Hunedoara Călin Petru Marian, și coordonatorii de zonă în cadrul campaniei, Adrian Pușcaș, primarul orașului Hațeg și Ovidiu Vlad, coordonator de zonă pe comuna Romos.

Mihaiela Csatlos, noul primar al comunei Romos, a vorbit despre planurile de viitor ale administrației:

În primul rând vreau să mulțumesc locuitorilor comunei Romos care mi-au acordat votul, dar și celor care nu m-au votat. Mulțumesc întregii echipe liberale, și nu în ultimul rând echipei mele de campanie din comuna Romos. M-au sprijinit, m-au ajutat, iar rezultatele s-au văzut la final. Prima măsură pe care vreau să o iau este să reunesc oamenii din comună. Am fost dezbinați în această campanie. Îmi doresc să restabilim liniștea și pacea în comună, iar apoi să ne ducem mai departe obiectivele pe care le avem de îndeplinit. Avem multe proiecte depuse pe care trebuie să le implementăm. În comuna noastră s-au făcut foarte multe investiții sub egida domnului primar Mircea Pătranjan, s-a lucrat foarte mult. Mai avem mult de muncă și trebuie să ducem proiectele la bun sfârșit.

Mihaiela Csatlos va duce mai departe munca fostului primar, Mircea Pătranjan, care a condus comuna Romos timp de 25 de ani.

La Romos au mai candidat Nicolae Nasta – Independent, Mugurel Baciu – Independent, Dan Bîldea – USR și Dumitru Vlad – PMP.

Leontin-Dorin Hibais a adresat și el câteva cuvinte în cadrul conferinței de presă:

Cu voia Domnului voi fi primarul comunei Sarmizegetusa. Mulțumesc cetățenilor comunei și echipei mele. Suntem din păcate una dintre cele mai sărace comune, așa că avem mare nevoie de ajutorul Partidului Național Liberal.

 

Scris de radio color

Rating

Postari anterioare

Actualitate

Vetuța Stănescu vorbește despre reducerea vârstei de pensionare pentru sectorul energetic

Vetuţa Stănescu: Ne pasă de toate categoriile sociale din judeţ şi din ţară Deputatul hunedorean Vetuţa Stănescu a vorbit despre reducerea vârstei de pensionare la anumite categorii de angajați: Ca deputat de Hunedoara, cunosc greutățile prin care trec energeticienii de la Mintia și Paroșeni, dar și din alte localități din țară, știu condițiile grele de muncă și sunt convinsă că acești oameni merită mai multă grijă din partea noastră, a tuturor […]

todayiunie 25, 2021 275

Comentarii (0)

Lasă un răspuns

0%