Politică

Mihaiela Csatlos, primarul comunei Romos, se îndreaptă spre al doilea mandat cu o echipă de consilieri consolidată

todayiunie 6, 2024 112 2

Background
share close

În comuna Romos continuitatea va exista. Actualul primar al comunei Romos va câștiga un al doilea mandat deoarece are alături de ea o echipă de consilieri consolidată, dedicată dezvoltării și bunăstării comunității. Mihaiela Csatlos este candidatul Partidului Național Liberal pentru un al doilea mandat la funcția de primar, după ce a primit validarea prin vot în 27 iunie 2021, din partea cetățenilor comunei Romos.

Mihaiela Csatlos a demonstrat în primul său mandat un angajament ferm față de nevoile cetățenilor și a implementat numeroase proiecte pentru comunitate. În planurile pentru al doilea mandat se numără continuarea proiectelor de modernizare a infrastructurii, dezvoltarea serviciilor educaționale și de sănătate, precum și inițiative pentru creșterea calității vieții în comună. Echipa de consilieri a primarului Csatlos, formată din profesioniști dedicați, este gata să sprijine aceste eforturi și să asigure o administrare eficientă și transparentă.

 

 

Material comandat de PNL – FILIALA HUNEDOARA COD AEP 21240015

Scris de radiocolor

Rating

Postari anterioare

Politică

Ramona Ardelean: Între Conflict și Speranță – realitatea din spatele administrației simeriene expusă într-un interviu

Capitolul final din saga simeriană se scrie zilele acestea. Se aștern ultimele pagini ale campaniei electorale, și nu puteam încheia această perioadă despre administrația simeriană, fără un interviu, în exclusivitate cu administratorul public al orașului Simeria, încă în funcție, Ramona Ardelean. Spunem încă în funcție, deoarece deși se află în conflict deschis cu primarul Iulius Bedea, aceasta a câștigat prima runda din „ring” și anume suspendarea dispoziției de eliberare din funcția […]

todayiunie 6, 2024 687

Comentarii (0)

Lasă un răspuns

0%