Actualitate

Ministrul Adrian Veștea : „am văzut foarte mulți oameni capabili în administrația publică din județul Hunedoara”

todayaugust 2, 2023 210

Background
share close

Ministrul Dezvoltării, Lucrărilor Publice şi Administraţiei, Adrian Veştea s-a aflat în județul Hunedoara, însoțit in vizita sa de lucru de Manuela Irina Pătrășcoiu, director al  Companiei Naționale de Investiții, Gabriel Stanciu, director general al Agenției Naționale pentru Locuințe și Alexandru Soare, director general  al Direcției Generale de Dezvoltare Regională și Infrastructură din cadrul Ministerului Dezvoltării.


Ziua a început cu o întâlnire, la Deva, la care au fost invitați reprezentanţii primăriilor din judeţ. La finalul întâlnirii de lucru, a fost organizată o conferință de presă unde oaspeții s-au alăturat gazdelor și anume, prefectului județului Hunedoara, Călin Petru Marian, și deputatului PNL de Hunedoara, Vetuța Stănescu unul din pilonii de legătură in proiectele de dezvoltare ale județului  și care nu refuză să ofere consultanță primarilor care îi solicită sprijinul.

Finalul vizitei de lucru a fost la Romos,  în comuna condusă de primarul Mihaiela Csatlosz, unde ministrul Adrian Veştea a verificat, la fața locului, modul în care sunt realizate proiectele legate de infrastructura de la nivelul comunei.

La finalul vizitei, ministrul Adrian Vestea a declarat următoarele:

„sunt bucuros pentru că am văzut foarte mulți oameni capabili în administrația publică din județul Hunedoara. Atât în mediul rural, cât și în mediul urban, sunt proiecte care încep să prindă contur. Acest lucru ne dă speranța și încrederea că tot ceea ce demarăm ca și programe sunt binevenite. Astăzi am avut șansa să anunț și localitățile care vor beneficia de proiecte de gaz metan. Sunt foarte multe obiective care în perioada următoare vor prinde contur, dar sunt și obiective care astăzi  sunt într-un anumit grad de implementare și unele chiar sunt finalizate.”

 

Scris de radiocolor

Rating

Postari anterioare

Timp liber

Organizatorii festivalului Untold prognozează venituri de peste 80 de milioane de euro în cele patru zile ale festivalului

Organizatorii festivalului Untold, care va avea loc la Cluj-Napoca, în perioada 3-6 august, se aşteaptă ca la ediţia din acest an să participe peste 400.000 de persoane şi ca în oraş să intre peste 80 de milioane de euro în cele patru zile ale festivalului.   "Va fi cea mai frumoasă ediţie de până acum, cu numărul cel mai mare de participanţi, aşteptăm în medie undeva la peste 100.000 de […]

todayaugust 2, 2023 39 2

Comentarii (0)

Lasă un răspuns

0%