Actualitate

Minoră de 13 ani cu răni grave într-un incendiu la Râu de mori

todaynoiembrie 16, 2022 193

Background
share close

În această seară, o copilă în vârstă de 13 ani a fost surprinsă de un puternic incendiu în localitatea Râu de Mori. Fata a reușit să se autoevacueze.

La intervenție  au fost chemați pompierii din Totești si Bretea împreună cu cei ai Detașamentului Hunedoara . Aceștia au intervenit cu trei autospeciale de stingere cu apă și spumă.

Inspectoratul Județean pentru Situații de Urgență Hunedoara declară într-un comunicat:

„La sosirea echipajelor operative, incendiul se manifesta foarte violent, pe întreaga suprafață a casei de aproximativ 100 de mp și la acoperișul uneia dintre anexele gospodăriei, cu posibilitatea de propagare la celelalte două anexe cu structură din lemn și la casa invecinată.”

Copila  de 13 ani a suferit arsuri la nivelul feței și mâinilor, fiind transportată la spital de către o ambulanță a Serviciului de Ambulanță Județean.

Pompierii militari au localizat și au lichidat incendiul, înainte ca flăcările să se extindă la celelalte construcții.

Cauza probabilă de producere a incendiului este în curs de stabilire.

 

 

Cosmina PRAȚA

Scris de radiocolor

Rating

Postari anterioare

Actualitate

„Dansează și taci” spune Silvia Beldiman -„În ființa mea a rămas ceea ce era de drept: cuvântul”

A iubi și a ierta, două valori surprinse maiestuos în cuvintele așternute între coperțile volumului "Dansează și taci" semnat autentic de Silvia Beldiman. Cu acest mesaj s-a desfășurat în Sala Astra a Municipiului Orăștie, lansarea cărții mult așteptate de iubitorii cuvântului scris. Această carte este a patra mărturisire scrisă prin prisma romantică și sinceră a scriitoarei. Unește cerul și pământul în sufletul cuprins în personajul principal, Sânziana. Dansul este o […]

todaynoiembrie 16, 2022 229 1

Comentarii (0)

Lasă un răspuns

0%