Actualitate

Misiune complicată la Petrila, pompierii au evitat o tragedie

todaymai 9, 2023 30

Background
share close

Un scurtcicuit al instalației electrice a provocat un incendiu într-un garaj din Petrila. Misiune complicată pentru pompierii din Petroșani: la fața locului în garaj se afla o cantitate de combustibil lichid, iar la mansardă se aflau 4 butelii de aragaz. A ars mansarda garajului construit din lemn și tablă cu o suprafață de 30 mp.

Pompierii Detașamentului Petroșani au intervenit, în această dimineață, pentru stingerea unui incendiu izbucnit la un garaj din orașul Petrila.
La intervenție a participat și un echipaj al Serviciului Voluntar pentru Situații de Urgență – Petrila.
Misiunea a fost dificilă pentru ca în garaj era depozitat combustibil lichid, iar la mansardă se aflau 4 butelii de aragaz.
Intervenția pompierilor a oprit extinderea flăcărilor la întreaga construcție. A ars acoperișul mansardei garajului, construit din lemn și tablă, pe o suprafață de aproximativ 30 metri pătrați.
Cauza incendiului a fost un scurtcircuit produs la instalația electrică a garajului,” se arată în comunicatul ISU Hunedoara.

 

Galerie foto:

 

Cosmina PRAȚA

Scris de radiocolor

Rating

Postari anterioare

Actualitate

Se caută olimpici! Sâmbătă are loc concursul de matematică ”Aurelia Arimescu”

Centrul Județean de Excelență Hunedoara invită elevii de clasa a IV-a din zona municipiilor Deva, Hunedoara și Orăștie să participe sâmbătă, 13 mai 2023, ora 10, la concursul de matematică ”Aurelia Arimescu”. Doamna profesor Aurelia Arimescu a fost un nume important al învățământului românesc, cu o activate de mai bine de un sfert de veac, în perioada 1960-1985 ca şi cadru didactic al Colegiului Naţional "Decebal" Deva. Prestigiul profesional a […]

todaymai 9, 2023 113

Comentarii (0)

Lasă un răspuns

0%