Actualitate

Misiune îndeplinită a ajutoarelor Moșului pentru sute de copii și seniori hunedoreni

todaydecembrie 14, 2022 23

Background
share close

„Misiunea specială” a ajutoarelor Moşului de a aduce zâmbetul pe feţele a sute de copii şi seniori necăjiţi a fost îndeplinită.

Poliţiştii hunedoreni – alături de colegii din cadrul Instituţiei Prefectului Judeţului Hunedoara, pompieri şi jandarmi – au răspuns iniţiativei Crucii Roşii – Subfiliala Deva de a face o bucurie copiilor şi seniorilor instituţionalizaţi, în preajma Sărbătorii Naşterii Domnului.

 

De cadourile oferite de “ajutoarele Moşului” au beneficiat aproape 400 de copii şi seniori cazaţi în centrele de asistenţă socială din Brad, Brănişca, Deva, Orăştie, Geoagiu, Pricaz, Hunedoara, Pui, Petrila, Vulcan şi Uricani, care vor simţi, astfel, bucuria apropierii sărbătorilor.

 

 

Cosmina PRAȚA

Scris de radiocolor

Rating

Postari anterioare

Actualitate

Universitatea din București susține dezvoltarea unei metode inovative de învățare în Geoparcul Țara Hațegului

Geoparcul Internațional UNESCO Țara Hațegului administrat de Universitatea din București, este spațiu de inspirație și de pilotare a unui proiect educațional ce vizează pedagogiile inovative. „Poveștile Balaurului bondoc” fac referire la istoria planetei Pământ și a principalelor teme promovate în Geoparc – Terra, Natura, Fabula. Aceste povești sunt adaptate pentru ciclul primar, gimnazial, liceal și universitar prin folosirea storytelling cu suport digital ca metodă de interpretare și de transmitere a mesajelor. […]

todaydecembrie 14, 2022 64

Comentarii (0)

Lasă un răspuns

0%