Actualitate

Mită pentru Gara din Deva

todayiulie 5, 2022 101

Background
share close

Mită la CFR pentru Gara din Deva!

Fostul director al CFR Călători Timișoara, Florin Blăgilă, a fost trimis în judecată de procurorii anticorupție după ce a luat mită pentru Gara din Deva, aflată în plin proces de reabilitare

Împreună cu Blăgilă au mai fost trimiși în judecată un om de afaceri, pentru dare de mită, precum și fiul acestuia, care ar fi înlesnit plata, iar acum este judecat pentru complicitate.
Anchetatorii au stabilit că fostul director al CFR Călători ar fi primit 1.500 de lei ca să plătească mai repede o factură.
”În data de 17 martie 2022, inculpatul Blăgăilă Florin, ar fi primit de la omul de afaceri suma de 1.500 de lei pentru a urgenta achitarea unei facturi (în valoare de 33.724 lei) emisă de societatea acestuia din urmă, în contextul unui contract încheiat cu S.R.T.F.C. Timișoara, ce avea ca obiect „reparații și întreținere clădiri-lot Deva”. Suma remisă cu titlu de mită ar fi fost pusă la dispoziția omului de afaceri de către fiul său, inculpat în prezenta cauză”, se arată în rechizitoriu.
Dosarul a fost trimis spre judecare la Tribunalul Timiș, cu cei trei sub control judiciar.

Scris de radiocolor

Rating

Postari anterioare

Actualitate

Sprijin financiar pentru pensionarii hunedoreni

41,8 milioane de lei, ajutor de la Guvern pentru pensionarii hunedoreni În județul Hunedoara 59.719 pensionari au dreptul să primească ajutorul financiar de 700 de lei, potrivit O.U.G. 74 din iunie 2022. Suma totală acordată de Guvernul Nicolae Ciucă în acest sens pensionarilor hunedoreni care au venituri sub 2.000 lei și se află în evidențe în luna iulie este de 41,8 milioane lei. Ajutorul financiar se acordă din oficiu, prin casele județene de pensii, iar pensionarii îl primesc o singură […]

todayiulie 5, 2022 504 2

Comentarii (0)

Lasă un răspuns

0%