Actualitate

Modernizare a străzilor din Orăștie

todayseptembrie 11, 2022 599 2

Background
share close

Toamna acestui an se anunță bogată și vine cu vești bune pentru locuitorii municipiului Orăștie , dar și a câtorva localități din imediata vecinătate a acestuia.

Programul Național de Investiții „Anghel Saligny” direct coordonat de Ministerul Dezvoltării , Lucrărilor Publice și Administrației cuprinde investiții în domenii vitale și de larg interes ce vor permite o dezvoltare locală durabilă.

În acest sens, în județul Hunedoara, au primit aviz de finanțare 157 de obiective de investiții, în valoare totală de 1.076.408.336,15 lei, aproximativ 220.000.000 de euro.

Lista poiectelor aprobate se află publicată oficial, pe site-ul Ministerului Dezvoltării, Lucrărilor Publice și Administrației.
( https://mdlpa.ro/pages/anghelsaligny )

Reabilitarea și modernizarea străzilor din Orăștie continuă Primarul Orăștiei, Ovidiu Bălan împreună cu echipa sa, a reușit să atragă la bugetul de investiții aproximativ 16,5 milioane lei care vor servi modernizării și reabilitării a diferite zone din oraș.

Planurile primăriei cu finanțare de la guvern vor cuprinde modernizarea străzilor Luncii și General Zănescu, amenajări exterioare la blocul 40 de pe strada Gării, alee carosabilă de legătură între strada Gării și strada Unirii, amenajări exterioare bloc ANL 81-82 de pe strada Pricazului, alee carosabilă în prelungirea străzii Vânătorilor, strada de legătură între Unirii și strada Târgului asigurând astfel acces către stadionul Mecanica cu parcările aferente, tronson strada Crișan și strada de legătură între străzile Gheorghe Doja și Tudor Vladimirescu, precum și alte străzi din oraș.

Acest suport financiar a venit să consolideze bugetul local, ceea ce va permite primăriei să continue planurile de modernizare a urbei.

Scris de radiocolor

Rating

Postari anterioare

Actualitate

Alegeri la organizațiile de femei liberale din zonă

Femeile liberale și au ales forurile de conducere în patru localități din zonă: Orăștie, Geoagiu, Romos și Balșa. Au fost votate, în unanimitate, în funcția de președinte a OFL: Carașcă Andreea la Orăștie, Maria Mihu la Geoagiu, Mihaiela Csatlos la Romos și Mariana Toma la Balșa. În calitate de reprezentant de zonă, consilierul local Ovidiu Vlad ne-a declarat:” Vreau să remarc că organizațiile de femei liberale din zona Orăștiei sunt […]

todayseptembrie 10, 2022 466 1 3

Comentarii (0)

Lasă un răspuns

0%