Diverse

Nana Ioana Jude sărbătorită la ea acasă, la cei 100 de ani

todayiulie 28, 2023 1868 7

Background
share close

Azi, comunitatea din Balșa s-a reunit pentru a o sărbători pe Ioana Jude care a împlinit 100 de ani. Aerul de munte și viața cumpătată par secretul de a atinge această vârstă atât de greu de atins.

Ioana Jude s-a născut pe 28 iulie 1923 în Poienița, sat ce aparține comunei Balșa.  Pentru a celebra acest moment rar și unic cei dragi împreună cu membrii comunității s-au reunit acasă, la Ioana Jude.

 

A doua oară în anul 2023, plini de recunoștință, față de Făuritorul , care face ca aici in creierul munților, unde aerul e curat și tare, oamenii să ajungă chiar un secol .
,,La Mulți Ani” nană Ioană , de la Poienița (Valea Iepii).
Dumnezeu sa binecuvânteze toate cele cinci generații, care au la bază pe cea mai binecuvântată între femei, care astăzi 28.07.2023 a scris ,,100″ !!!
Mulțumim frumos pentru ospitalitate” așa încheie mesajul său primarul comunei Balșa, Traian Jude.
Cosmina Prața

Scris de radiocolor

Rating

Postari anterioare

Timp liber

3-6 august: O nouă poveste se scrie la Untold

Tot ce trebuie să știi pentru UNTOLD 2023: UNTOLD, aflat în topul celor mai mari festivaluri din lume, se pregătește să scrie povestea celei de-a 8-a ediții, în perioada 3 – 6 august. Creatorii UNTOLD dezvăluie detalii importante cu privire la accesul la eveniment, sistemul de plată și sfătuiesc fanii să aleagă variantele de Check-in și Top-up online pentru a beneficia de un acces mai rapid în universul magic al festivalului. Procedura de Check-in online poate fi efectuată înainte de […]

todayiulie 28, 2023 34

Comentarii (0)

Lasă un răspuns

0%