Actualitate

Neatenția sporită de alcool- amândouă combinate la volan aduc în dar, un dosar penal

todaynoiembrie 28, 2022 108

Background
share close

 

 

Un grav accident de circulație a avut loc astăzi în municipiul Hunedoara. Un șofer de 62 de ani a pătruns în intersecție fără să respecte semnificația indicatorului „Cedează Trecerea”, neacordând prioritate unui autobuz. Șoferul mijlocului de transport în comun, a frânat brusc pentru a evita impactul cu autoturismul. În urma frânării, trei pasagere din autobuz care se aflau pe scaune au căzut, rănindu-se ușor. Cele trei femei cu vârste între 60 și 70 de ani au fost transportate  la o unitate medicală, pentru a primi îngrijiri de specialitate.

Conducătorul autoturismului a fost testat de poliţişti cu aparatul etilotest, care a indicat o concentraţie de 0,51 mg/l, alcool pur în aerul expirat, în timp ce, în urma testării cu aparatul etilotest a conducătorului autobuzului, rezultatul a fost negativ.

Neatenția și consumul de alcool au adus șoferului autoturismul un dosar de cercetare penală.

 

 

 

 

 

 

Cosmina PRAȚA

 

 

 

Scris de radiocolor

Rating

Postari anterioare

Actualitate

Pagube materiale și dosar penal pentru un pahar în plus

  Un grav accident de circulație a avut loc în timpul nopții, pe DJ 687 în zona localității Peștisu Mare. Un bărbat de 35 de ani, din municipiul Hunedoara, care conducea, din direcția Deva spre Hunedoara, în zona Peștișu Mare, a pierdut controlul direcției de deplasare și a lovit un cap de pod, după care a fost proiectat într-un stâlp de susținere a iluminatului public stradal.  Conform comunicatului Inspectoratului Județean […]

todaynoiembrie 26, 2022 1738

Comentarii (0)

Lasă un răspuns

0%