Actualitate

Nicolae Ciucă : „Guvernul susţine investiţiile necesare industriei de apărare”

todayfebruarie 28, 2023 8

Background
share close

Prim-ministrul Nicolae Ciucă s-a întâlnit, luni, la Palatul Victoria, cu liderii sindicatelor din industria de apărare şi aeronautică. Cu această ocazie a fost analizată situaţia companiilor româneşti de stat ce aparțin industriei de apărare.

Într-un comunicat, premierul României subliniază că „Industria de apărare şi cea aeronautică trebuie susţinute prin investiţii, tehnologii noi şi specialişti motivaţi, care să asigure continuarea tradiţiei noastre, dar să ofere şi perspective de performanţă şi competitivitate produselor româneşti (…) Guvernul susţine investiţiile necesare industriei de apărare, pentru că un sistem de apărare puternic are nevoie de o industrie pe măsură”, a afirmat premierul, citat în comunicat.

La rândul lor, reprezentanţii sindicatelor au apreciat valoarea finanţărilor guvernamentale în aceste domenii, subliniind importanţa managementului profesionist la conducerea companiilor din cele două sectoare.

 

 

 

Cosmina PRAȚA

Scris de radiocolor

Rating

Postari anterioare

Actualitate

Hoț prins după ce a furat bunuri de 11000 de lei

Tânăr bănuit de comiterea unei infracţiuni de furt calificat, identificat şi reţinut preventiv de poliţiştii deveni. El a fost identificat ca autor al unui furt dintr-un apartament din Deva, unde a furat 3 telefoane, o consolă de jocuri și 330 de lei, prejudiciul total fiind de 11.000 de lei. La data de 27 februarie 2023, în jurul orei 06:00, Poliția Municipiului Deva a fost sesizată de un bărbat cu privire […]

todayfebruarie 28, 2023 16

Comentarii (0)

Lasă un răspuns

0%