Politică

Nicolae Ciucă le-a cerut colegilor parlamentari liberali să voteze eliminarea pensiilor speciale

todayiunie 26, 2023 31 1

Background
share close

 

Preşedintele PNL Nicolae Ciucă a transmis azi, după şedinţa conducerii partidului că parlamentarii PNL care nu votează legea de eliminare a pensiilor parlamentarilor vor fi daţi afară din partid.

”Sunt convins că veţi întreba ce se întâmplă cu parlamentarii care nu votează legea pensiilor parlamentarilor. Am luat decizia ca cei care nu votează să fie excluşi din partid”, a anunţat preşedintele PNL, Nicolae Ciucă, după şedinţa conducerii PNL.

Azi, urmează o reuniune Camerei Deputaţilor şi a Senatului. În cadrul şedinţei comune desfășurate în prezenţa premierului Marcel Ciolacu, pe ordinea de zi este eliminarea pensiilor speciale ale parlamentarilor. Înaintea plenului, se vor reuni în şedinţe structurile de conducere ale PNL şi PSD pentru ultimele detalii legate de acest subiect delicat, dar cerut și criticat de foarte mulți români.

 

 

 

Cosmina Prața

 

 

Scris de radiocolor

Rating

Postari anterioare

Actualitate

Ziua Drapelului celebrată azi, la Orăștie

Ziua Drapelului Național a fost celebrată azi, la Orăștie. Este un bun prilej pentru a reaminti importanța simbolul nostru unic, semn al identității și al unității noastre naționale. Ziua de 26 iunie a fost proclamată Ziua Drapelului Național printr-o lege adoptată în 1998. Drapelul național este sărbătorit pe 26 iunie, întrucât, în această zi, în 1848, guvernul revoluționar de atunci a decretat că Tricolorul roşu, galben şi albastru reprezintă steagul […]

todayiunie 26, 2023 192 1

Comentarii (0)

Lasă un răspuns

0%