Diverse

Nicolae Simion Morar -noul consilier județean din partea PNL

todayoctombrie 26, 2023 168

Background
share close

Nicolae Simion Morar este cel care va completa echipa consilierilor județeni ai PNL, la nivelul județului Consiliului Județean Hunedoara.  Acesta este de profesie economist cu o vastă experiență nu doar în administrație și politică, ci și în domeniul antreprenoriatului, .  Schimbarea echipei survine după ce consilierul județean Marcel Adrian Goia și-a pierdut mandatul, conform legii, după ce a decis să plece la AUR.

Născut în anul 1960, Nicolae Simion Morar este un liberal cu experiență, care, alături de colegii săi PNL din Consiliul Județean Hunedoara, își propune – chiar dacă vorbim de un mandat scurt, de doar 10 luni – să promoveze interesele cetățenilor, a celor pe care îi reprezintă în legislativul județean.

 

Licențiat în științe economice, cu un master în sociologie și o serie de specializări, Nicolae Morar vine din mediul de afaceri, având o experiență de 25 ani în domeniul transporturilor rutiere de mărfuri și persoane. A mai făcut parte din Consiliul Județean Hunedoara în mandatul 2012 – 2016 și în perioada 2019 – 2020.

Nicolae Simion Morar îl înlocuiește practic pe Marcel Adrian Goia, cel care a dat mandatul din Consiliul Județean pentru o candidatură la primăria Hațeg din partea AUR. Goia a mai fost primar la Hațeg, două mandate chiar. În ultimul mandat a fost ținta multor critici din partea locuitorilor, astfel că în 2020 candidatul PNL la Primăria Hațeg a fost Adrian Pușcaș, care a și câștigat alegerile.

 

 

Carmen Cosman Preda

Scris de radiocolor

Rating

Postari anterioare

Actualitate

CAS Hunedoara: Servicii gratuite de consiliere psihologică pentru persoanele diagnosticate cu autism

În curând, persoanele diagnosticate cu tulburări din spectrul autist vor beneficia de servicii gratuite de consiliere psihologică. Casa de Asigurări de Sănătate a demarat procedura de contractare cu cabinetul psihologic Pop & Asociații din municipiul Hunedoara. Astfel, copiii și adulții din județ, diagnosticaţi cu tulburări din spectrul autist vor putea beneficia de servicii de psihoterapie și consiliere psihologică clinică, logopedie, respectiv intervenții psihologice validate științific în tulburări din spectru autist, […]

todayoctombrie 26, 2023 223

Comentarii (0)

Lasă un răspuns

0%