Diverse

Noapte petrecută în „junglă”: s-a rătăcit în vegetația înaltă de pe malul Jiului și a sunat la 112

todayiunie 22, 2023 150

Background
share close

S-a rătăcit și a sunat la 112. Aseară, un bărbat de 48 de ani s-a pierdut în vegetația deasă de pe malul Jiului. A sunat la 112, iar echipajul de pompieri din Lupeni a pornit în căutarea lui. Operațiunea s-a încheiat cu succes.

 

„În această noapte, o persoană rătăcită pe malul Jiului, pe raza municipiului Lupeni, a solicitat ajutor prin intermediul numarului unic de urgență 112. Imediat, în căutarea acesteia s-a mobilizat un echipaj operativ de la Garda de Intervenție Lupeni. În scurt timp, pompierii l-au reperat pe bărbatul în vârstă de 48 ani, la circa doi metri de albia râului Jiu, unde vegetația este foarte deasă și atinge 1 – 2 metri înălțime, fapt pentru care bărbatul nu s-a mai putut deplasa. După ce au ajuns la bărbat, salvatorii s-au asigurat că acesta nu a suferit nicio traumă și l-au însoțit până într-o zonă de siguranță a orașului,” a menționat în comunicat Roxana MATEUȚ, purtătorul de cuvânt al ISU Hunedoara.

 

 

 

 

Cosmina Prața

Scris de radiocolor

Rating

Postari anterioare

Actualitate

CAS Hunedoara: Investigații medicale paraclinice, efectuate în 5 zile de la recomandare

Sunt șapte categorii de pacienți pentru care, furnizorii de servicii medicale paraclinice pot acorda investigaţiile, chiar dacă depăşesc valoarea de contract. Este vorba despre investigaţii paraclinice necesare monitorizării pacienţilor diagnosticaţi cu COVID-19 după externarea din spital, după încetarea perioadei de izolare, investigaţii medicale paraclinice necesare monitorizării pacienţilor diagnosticaţi cu boli oncologice, diabet zaharat, boli cardiovasculare, boli rare, boli neurologice şi boli cerebrovasculare. Pentru afecţiunile respective, medicul care face recomandarea va menţiona […]

todayiunie 22, 2023 29

Comentarii (0)

Lasă un răspuns

0%