Actualitate

Noaptea Sânzienelor a readus la Balșa fiii satului

todayiunie 24, 2023 1219 5 1

Background
share close

Aproximativ 600 de persoane s-au reunit aseară la Balșa, în locul unde în mod tradițional, se organizează târgurile. Ocazia a fost numai bună pentru a se reîntâlni oameni ai locului, unii dintre ei fiind plecați de ani buni peste granițele țării. Noaptea Sânzienelor a fost un eveniment la prima ediție, organizat de primăria comunei Balșa împreună cu Consiliul Local și se dorește ca acesta să devină tradiție.

Nu a lipsit muzica și voia bună, artiști de seamă au venit în fața publicului prezent primii care au deschis spectacolul au fost Tudor Limbean, micul patriot de la Vințu de Jos și Andra Mocan, doi copii care îmbină muzica și talentul cu multă muncă. Au urmat Simi Belea, Amalia Otea, Gheorghe Hendrea și Roxana Meteșan care au întreținut atmosfera sărbătorii câmpenești.

 

Galerie foto:

 

Cosmina Prața

Scris de radiocolor

Rating

Postari anterioare

Actualitate

Conductă scoasă din pământ la Sarmizegetusa Regia

În situl de la  Sarmizegetusa Regia, arheologii au scos la iveală o conductă de teracotă de mari dimensiuni. Aceasta se află în apropierea porții de est a fortificației, fiind documentată pe 8 m lungime. Conducte de teracotă au mai fost descoperite în trecut atât la Sarmizegetusa Regia, cât și în alte zone din Munții Orăștiei. Conducta descoperită se distinge prin dimensiunile sale, fiecare tub având aproximativ 1 m în lungime […]

todayiunie 24, 2023 11862 10 2

Comentarii (0)

Lasă un răspuns

0%