Actualitate

Noaptea Sânzienelor: Balşa îmbracă haine de sărbătoare

todayiunie 23, 2023 234 3

Background
share close

În această seară, comuna Balșa se pregătește de sărbătoare. Noaptea Sânzienelor va fi deosebită atât pentru localnici, cât și pentru cei care aleg să viziteze Balșa, una din cele mai mari comune ca suprafață ale județului Hunedoara.

Primăria și Consiliul Local au decis desfășurarea acestui eveniment pentru a revigora tradițiile legate de această sărbătoare a sânzienelor.

Începând cu ora 21.00, azi, evenimentul se va desfășura în incinta târgului. Adresându-se tuturor celor care iubesc folclorul, tradițiile și gastronomia autentică, primarul Traian Jude spune că ”va fi o seară de vară de neuitat, așa cum numai la Balșa poți să găsești”.

Soliști ai locului, precum Simi Belea, Amalia Otea, Gheorghe Hendrea, Roxana Meteșean și Tudor Limbean, alături de formații și instrumentiști de muzică populară vor întreține atmosfera, dar va fi prezent și un DJ, care să acopere pauzele din program.

De asemenea, ca la orice serbare câmpenească autentică, nu vor lipsi tarabele cu mici și grătare.

 

 

 

Cosmina Prața

 

 

Scris de radiocolor

Rating

Postari anterioare

Actualitate

O nouă licitație câștigată si investiții în modernizarea Uzinei Mecanice Orăștie!

Conducerea Uzinei Mecanice Orăștie a dovedit că, printr-un management dedicat, profesionist și cu multă seriozitate și determinare activitatea economică de la această importantă unitate din industria strategică poate fi relansată. Astfel, Uzina Mecanică Orăștie a câștigat o nouă licitație pentru fabricarea unui nou reper special din industria de apărare, potrivit unui proces verbal publicat pe pagina oficială a celor de la Uzina Mecanică Mija, unul dintre partenerii comerciali importanți ai […]

todayiunie 23, 2023 430 1

Comentarii (0)

Lasă un răspuns

0%