Actualitate

Noi probleme pentru ”polițistul cu bordeluri”. Peste 40.000 de euro nu ies la socoteala ANI

todaynoiembrie 22, 2022 232

Background
share close

Condamnat într-un dosar penal, după ce a fost acuzat că a coordonat, timp de patru ani, o rețea de prostituție, fostul polițist Claudiu Leontin Delie are încă o problemă cu legea.

Agenția Națională de Integritate a anunțat astăzi că a sesizat Comisia de cercetare a averilor din cadrul Curții de Apel Alba Iulia după ce a constatat o diferență semnificativă între averea dobândită de Delie și veniturile realizate. De asemenea, a fost sesizat și Parchetul General.

Agenția Națională de Integritate a constatat existența unei diferențe nejustificate în cuantum de 41.606 Euro între averea dobândită și veniturile realizate de către DELIE CLAUDIU LEONTIN, în perioada exercitării funcției publice. Agenția Națională de Integritate a sesizat Comisia de cercetare a averilor din cadrul Curții de Apel Alba Iulia, în vederea începerii acțiunii de control cu privire la modificările patrimoniale intervenite și veniturile realizate de către DELIE CLAUDIU LEONTIN, în perioada exercitării funcției publice.  

Agenția Națională de Integritate a sesizat și Parchetul de pe lângă Înalta Curte de Casație și Justiție cu privire la existența indiciilor referitoare la posibila săvârșire de către DELIE CLAUDIU LEONTIN a infracțiunii de fals în declarații prevăzută de art. 326 din Codul Penal, întrucât nu a declarat veniturile realizate din jocuri de noroc în valoare totală de 82.602 Lei, în declarațiile de avere depuse în perioada exercitării funcției publice”, au anunțat oficialii ANI.

La începutul acestei luni, fostul polițist a fost condamnat la 4 ani și 4 luni de închisoare cu executarea pedepsei. Claudiu Leontin Delie a fost acuzat că a coordonat, timp de patru ani, o rețea de prostituție din care și-a cumpărat cinci case. Patru dintre ele erau folosite ca și bordeluri, au precizat anchetatorii.

Carmen PREDA

Scris de radiocolor

Rating

Postari anterioare

Actualitate

La Cerbăl, o gospodarie ars din temelii

Pompierii Detașamentului Hunedoara au fost solicitați în această dimineață pentru stingerea unui incendiu izbucnit într-o gospodărie din localitatea Cerbăl.     La locul solicitării s-au mobilizat de urgență două autospeciale de stingere cu apă și spumă și un echipaj SMURD. Inspectoratul Județean pentru Situații de Urgență ne-a comunicat că: "La sosirea echipajelor operative, incendiul se manifesta violent, pe o suprafață de aproximativ 150 mp, la o anexă aflată în curtea […]

todaynoiembrie 22, 2022 49 3

Comentarii (0)

Lasă un răspuns

0%