Actualitate

Noi stații seismice în zona Gorjului

todayfebruarie 17, 2023 57

Background
share close

În urma evenimentelor seismice din ultima perioadă, din zona seismică Gorj, Oltenia, INCDFP a trimis specialisti în zonă pentru montarea a 3 stații seismice și 5 stații GPS, pentru analize în vederea cercetărilor privind procesul de desfășurare a cutremurelor și efectele produse de acestora.

Noile stații seismice pot înregistra cutremure de magnitudine de valoare mică și pe baza înregistrărilor se pot estima pagubele din zonă, iar stațiile GPS vor înregistra deformările crustale.

Echipamentele s-au montat în localitățile Lelești, Runcu, Peștisani și Bâltișoara.

Aceste stații seimice vin în completarea celor 5 stații deja existene în această zonă, la Gura Zlata, Lotru, Petroșani, Târgu Jiu, Herculane și Strehaia.

 

Cosmina PRAȚA

Scris de radiocolor

Rating

Postari anterioare

Actualitate

Lucrările la blocul M2 – Aleea Crizantemelor din municipiul Deva au fost finalizate

Lucrările de creștere a eficienței energetice la Blocul M2 de pe Aleea Crizantemelor din municipiul Deva, au fost finalizate. Astăzi, 16 februarie 2023, a avut loc recepția la terminarea lucrărilor de creștere a eficienței energetice a blocului de locuințe M2 – Aleea Crizantemelor din municipiul Deva. Lucrările de creștere a eficienței energetice a blocului de locuințe M2, au fost realizate în conformitate cu obiectivele Strategiei Europa 2020. Proiectul de reabilitare […]

todayfebruarie 16, 2023 51

Comentarii (0)

Lasă un răspuns

0%