Actualitate

Nu în fiecare zi ai noroc dacă conduci băut. Uneori poliția te prinde.

todayaugust 31, 2023 1065

Background
share close

Nu în fiecare ai noroc dacă conduci băut. Uneori poliția te prinde.  Asta s-a întâmplat ieri, cu un bărbat din Deva, care în calitate de șofer a atras atenția polițiștilor din Șoimuș după ce a pătruns peste acostamentul stației de transport public.

Șoferul și-a văzut nestingherit de drum, moment în care autoritățile au pornit în urmărirea lui. Odată oprit, șoferul a fost testat cu aparatul alcooltest, acesta indicând o alcoolemie de 0,68 mg/l alcool pur în aerul expirat. În consecință, deveanul de 62 de ani s-a ales cu dosar penal.

 

„La data 30 august 2023, în jurul orei 21:05, polițiștii Secției de Poliție Rurală Șoimuș au observat în trafic un autoturism care se deplasa pe DN 76, pe raza comunei Șoimuș, din direcția Brad-Deva, iar în dreptul stației care deservește transportul public în comun, autoturismul a pătruns peste acostament (bordura stației, fără a produce vreo distrugere), ulterior continuându-și deplasarea.

Polițiștii au pornit în urmărirea autoturismului în cauză, iar în urma opririi și a testării celui aflat la volan, un bărbat în vârstă de 62 de ani, din Deva, aparatul alcooltest a indicat valoarea de 0,68 mg/l, alcool pur în aerul expirat,” a comunicat IPJ Hunedoara.

 

 

Cosmina Prața

Scris de radiocolor

Rating

Postari anterioare

Actualitate

Certeju de Sus: cuparea urechilor a doi câini, i-a adus probleme cu legea unui bărbat

Dosar de cercetare penală întocmit de polițiștii Biroului pentru Protecția Animalelor Hunedoara. Ieri, aceștia s-au sesizat din oficiu față de un bărbat de 55 de ani din Certeju de Sus care a efectuat intervenții chirurgicale de cupare a urechilor asupra doi câini din rasa Ciobănesc de Anatolia. Între moft și necesitate rămâne legea: cuparea urechilor la câini este considerată infracțiune, prevăzută de art. 25 din Legea 205/2004.  Deținătorilor de animale le este […]

todayaugust 31, 2023 282

Comentarii (0)

Lasă un răspuns

0%