Actualitate

„Numai puțin băut” dar viteaz, un tânăr pierde controlul mașinii și lovește gardul și o conductă de gaz

todaynoiembrie 24, 2022 1068 1

Background
share close

În cursul nopții trecute, un tânăr de 22 de ani din s-a izbit de gardul Parcului Dendrologic din orașul Simeria, lovind și conducta de alimentare cu gaz.  Autorul accidentului a solicitat ajutorul polițiștilor simerieni, chiar dacă cel aflat la volan a declarat că nu a suferit vătămare corporală.

Cercetările la fața locului a polițiștilor Orașului Simeria, au stabilit că în urma testării conducătorului auto, aparatul alcooltest a indicat valoarea de 0,62 mg/l, alcool pur în aerul expirat, motiv pentru care a fost condus la o unitate medicală, unde i s-au  recoltat  probe biologice, în vederea stabilirii alcoolemiei.

Tânărul la numai 22 de ani s-a ales la final cu dosar penal pentru provocare de daune și conducerea autovehiculului sub influența băuturilor alcoolice.

 

Cosmina PRAȚA

Scris de radiocolor

Rating

Postari anterioare

Actualitate

Joc, tradiție și voie bună, la cea de-a 53-a ediție a festivalului „Călușarul Transilvănean”

  Orașul Paliei îmbracă portul junilor. Pe 11 decembrie, începând cu ora 11:45, tradiție, joc și voie bună în cea de-a LIII-a ediție a Festivalului ,,Călușerul Transilvănean". Parada portului călușăresc, eveniment cu tradiție din universul orăștian, va porni din fața Liceului Teoretic ,,Aurel Vlaicu". În Piața Victoriei, lângă pomul de Crăciun, publicul se va întâlni cu junii adunați frățește în cete de călușari. Cei mai vestiți din Ținutul Orăștiei și […]

todaynoiembrie 24, 2022 269 3 2

Comentarii (0)

Lasă un răspuns

0%