Actualitate

O casă a ars aseară, în Costești Deal

todayfebruarie 13, 2023 366 2

Background
share close

 

 

Jar sau scântei provenite de la o sursă de caldură amplasată necorespunzător față de materialele inflamabile. Aceasta a fost cauza probabilă anunțată de ISU Hunedoara cu privire la incendiul produs aseară în Costești Deal.

Seara trecută, pompierii orăștieni au participat la o misiune de stingere a unui incendiu produs la o gospodărie din Costești Deal, cătun ce aparține comunei Orăștioara de Sus.

Misiunea a fost una imposibilă pentru că accesul autospecialelor nu a fost posibil din cauza drumului impracticabil. Aproape 4 kilometri pe jos, prin zăpadă, timp de aproape 90 minute au parcurs pe jos, echipa de salvatori. După aproape 2 ore, folosindu-se de zăpadă și de stingătoarele transportate în timpul deplasării pe drumul impracticabil, pompierii orăștieni au lichidat incendiul în urma căruia a ars o casă de lemn, iar o altă casă din gospodărie, aflată în apropiere, a fost salvată. Din fericire nu au fost victime.

 

 

 

 

Sursă: ISU Hunedoara

 

 

 

 

Cosmina Prața

Scris de radiocolor

Rating

Postari anterioare

Actualitate

Părintele Ioan Sabău, omagiat azi, la 14 ani de la trecerea sa la Domnul

Părintele Ioan Sabău a fost azi omagiat de bobâlneni și nu numai, printr-o slujbă de pomenire, la 14 ani de la trecerea sa la Domnul. Personalitatea sa a format minți și a șlefuit inimi într-o lungă carieră sub haina preoției.  Dacă astăzi încă putem liberi să ne mărturisim și să ne trăim credința, e pentru că undeva, cândva în întunericul pereților închisorilor comuniste, cineva s-a rugat să trăim în dreapta […]

todayfebruarie 11, 2023 42

Comentarii (0)

Lasă un răspuns

0%