Actualitate

O nouă medalie de aur pentru micul geniu orăștian, Alexandru Todoran

todaynoiembrie 28, 2022 456 1

Background
share close

2022 a fost un an plin de obiective realizate pentru elevul Liceului Teoretic „Aurel Vlaicu” din Orăștie, Alexandru Todoran. Prezent în competițiile naționale și internaționale de informatică,  acesta a dovedit că prin muncă asiduă și în provincie se poate realiza performanță.

Ultima medalie a acestui an, a venit la finalul săptămânii trecute, când Alexandru Todoran a câștigat încă o medalie de aur, care mai include alte trei medalii. Între 23-27 noiembrie, la Schumen în Bulgaria, Alexandru Todoran a participat la „International Autumn Tournament in Informatics”, competiție care a reunit  392 de concurenți din 18 țări.

Despre noua victorie a micului geniu orăștian, ne va vorbi în continuare directoarea Liceului Teoretic „Aurel Vlaicu”, Adriana Chira:

 

 

 

 

  • cover play_arrow

    O nouă medalie de aur pentru micul geniu orăștian, Alexandru Todoran radiocolor

Cosmina PRAȚA

Scris de radiocolor

Rating

Postari anterioare

Actualitate

A început livrarea pachetelor cu ajutoare alimentare pentru cei aflați în situații dificile

Astăzi, la nivelul Instituției Prefectului, s-a constituit o echipă de lucru ce vine în ajutorul autorităților locale care în perioada 28 noiembrie- 8 decembrie vor fi angrenați în primirea celei de cincea tranșe a pachetelor cu ajutoare alimentare, la nivelul județului Hunedoara. Ministerul Investițiilor și Proiectelor Europene, prin Programul Operațional Ajutorarea Persoanelor Dezavantajate, a început astăzi, livrarea a 14.238 de pachete cu alimente ce urmează a fi distribuite în fiecare […]

todaynoiembrie 28, 2022 191 2

Comentarii (0)

Lasă un răspuns

0%