Actualitate

O nouă tragedie legată Spitalul Municipal din Hunedoara. O femeie de 84 de ani a căzut de la etajul al treilea

todayiulie 25, 2023 254

Background
share close

O nouă tragedie legată Spitalul Municipal din Hunedoara. O femeie de 84 de ani a căzut de la etajul al treilea al unității spitalicești. Căzătura i-a fost fatală, medicii constătând decesul acesteia. Cu detalii,  Carla Strujan, purtătorul de cuvânt al IPJ Hunedoara (fișier audio):

„La data de 25 iulie 2023, ora 05:40, o femeie în vârstă 84 de ani, din municipiul Hunedoara, s-a aruncat de la etajul 3 al unei unități spitalicești din municipiul Hunedoara, aceasta căzând în zona de acces în morga spitalului.

Ulterior, a intervenit un echipaj medical, care a constatat decesul femeii.

Cadavrul victimei a fost ridicat și preluat de către reprezentanții Serviciului Județean de Medicină Legală Hunedoara în vederea efectuării necropsiei și stabilirea cu exactitate a cauzelor decesului.

În cauză, polițiștii au întocmit dosar de cercetare penală sub aspectul săvârșirii infracțiunii de moarte suspectă”, ne-a comunicat IPJ Hunedoara.

Cosmina Prața

 

 

Scris de radiocolor

Rating

Postari anterioare

Actualitate

„Simțul practic” ascuns într-un proiect prea scump pentru un buget prea sărac

Într-o scrisoare deschisă adresată simerienilor, consilierii locali ai PNL Simeria trag un semnal de alarmă față de grija primarului pentru realizarea unui centru pentru vârstnici. Problema o constituie din punctul de vedere al consilierilor, sustenabilitatea încă de la înaintarea proiectului de HCL privind trecerea clădirilor în administrarea orașului Simeria. Întrebarea consilierilor PNL "Grija pentru 75 de persoane sau pentru 12000 de simerieni" este oportună și explicată amănunțit,  într-o scrisoare deschisă, […]

todayiulie 24, 2023 69

Comentarii (0)

Lasă un răspuns

0%