Actualitate

„O noua victimă a Spitalului din Orăștie? -întrebarea care a aprins rețelele de socializare

todayaugust 26, 2023 8735 1 5

Background
share close

Un val de nemulțumiri a stârnit o postare pe Facebook, în grupul „Orăștie, te iubesc!”. Un bărbat ar fi murit din cauze medicale, iar prietenii arată cu degetul spre Spitalul Municipal din Orăștie.

Câteva zile înaintea decesului, ar fi ajuns la serviciul de urgență din cadrul spitalului orăștian, însă după o perfuzie si presupuneri ca ar fi probleme renale, a fost trimis acasă. A doua zi, după cum relatează apropiații bărbatului, acesta a ajuns la Spitalul din Deva unde nu s-a mai putut face nimic pentru a salva bărbatul.

Am contactat managerul Spitalului Municipal Orăștie, Lăcrămioara Uibariu referitor la acest caz, iar aceasta ne-a explicat că așteaptă o solicitare din partea familiei bărbatului pentru a fi organizată o comisie și a descoperi ceea ce s-a întâmplat.

Nouă ne-a atras atenția a fost mulțimea de comentarii care arată cu degetul spre serviciile medicale din Spitalul Municipal Orăștie: lipsa de interes, indolența, delăsarea, lipsa de atenție față de bolnavi în ceea ce privește alimentația în cazul celor care au alergii, sau în ceea ce privește, grijă cu care ar trebui tratat fiecare pacient, și lista ar putea continua.

 

„O noua victimă a Spitalului din Orăștie ???

,,S-a dus la urgentă nu sau făcut investigati , sa presupus ca are la rinichii i sa pus o perfuzie și l-au trimis acasă … a doua zi i sa facut rau chemând din nou ambulanta ducându-l de urgentă la Deva, constatand ca defapt ia perforat stomacul și nu sa mai putut face nimic! Deci e jaleeee! Murim pe bani noștri ! ” scrie o orastiancă apropiată a bărbatului

„S-a saturat spitalul Deva de spitalu Orastie ,orice trimit la Deva pentru ca nu sunt in stare și nu au “medici” de garda ! M-am dus cu probleme de rinichi și mi-au spus ca nu e o problemă de urgență să mă duc la farmacie să-mi de-a de acolo ceva pastile !”- o localnică.

„Asa se intampla cand sunt angajati oameni incompetenți care doar cascavalul ii intereseaza , meseria asta o faci din pasiune si daruirea de a salva vietiile oamenilor .Oamenii competenti nu au loc in sistem . Ne meritam soarta .” -un localnic.

„Dumnezeu să-l odihnească în pace sper sa plătească la fel și cei care l-au trimis acasă să plece și ele acasă dacă le deranjează serviciu!”- o orăștiancă.

Zilele trecute, ne-a fost semnalată imposibilitatea de a obține o programare, deoarece nimeni nu răspunde la telefon. Și atunci,  Radio Color s-a adresat conducerii spitalului care ne-a declarat că este vorba de o defecțiune tehnică din partea operatorului și a lăsat un alt număr telefon disponibil pentru pacienți.

Luni, vom aborda din nou, conducerea spitalului pentru a cere lămuriri referitoare la acest caz, în mod particular, dar și legate de comentariile, unele deloc tendențioase, dimpotrivă, chiar pertinente.

 

 

 

Cosmina Prața

 

sursa:https://www.facebook.com/groups/290822067677812/?ref=share_group_link

 

 

 

 

Scris de radiocolor

Rating

Postari anterioare

Actualitate

CANICULĂ ȘI DISCONFORT TERMIC – JUDEȚUL HUNEDOARA

Administrația Națională de Meteorologie a emis, pentru astăzi și pentru mâine, două informări privind înregistrarea unui val de căldură și caniculă, în același timp cu accentuarea disconfortului termic. Indicele temperatură-umezeală (ITU) va depăși pragul critic de 80 de unități în majoritatea zonelor din județul Hunedoara. Astfel, astăzi este în vigoare o Atenționare meteo „COD GALBEN” caracterizată prin val de căldură și disconfort termic ridicat. Va fi caniculă în toate zonele […]

todayaugust 26, 2023 49 2

Comentarii (0)

Lasă un răspuns

0%