Actualitate

O partidă de vânătoare încheiată accidental cu rănirea unui vânător

todayianuarie 28, 2023 1972 1

Background
share close

O partidă de vânătoare organizată la  Beriu s-a încheiat cu rănirea unui vânător din Orăștie, prin împușcare accidentală.

Sursă foto: internet

În timp ce încerca să împuște un fazan, un bărbat de 47 de ani a rănit în mod accidentul, un alt bărbat. Totul s-a petrecut la o partidă de vânătoare organizată sâmbătă,  în mod legal după cum se și specifică în comunicatul emis de IPJ Hunedoara.

„Echipa operativă formată din polițiști ai Serviciului Arme, Explozivi, Substanțe Periculoase Hunedoara și ai Serviciului Criminalistic, în urma cercetărilor la fața locului, a stabilit faptul că, în cadrul acțiunii de vânătoare organizate în baza unei autorizații emise pentru recoltarea de fazani, vulpi și șacali, la care au participat 13 membri vânători și un candidat, unul dintre vânătorii participanți, un bărbat în vârstă de 47 de ani, a efectuat un foc de armă cu arma deținută legal, la vederea unui exemplar din specia fazan, ocazie cu care l-a rănit în mod accidental prin împușcare pe un alt participant la vânătoare, cauzându-i plăgi prin împușcare cu alice la nivelul brațului, a umărului drept și a feței.”

Sursă foto: internet

Victima de 49 de ani, a fost transportată, inițial,  la Spitalul Municipal din Orăștie.  Ulterior, aceasta a fost transferată la Spitalul Judeţean din Deva, în stare conștientă și stabilă.
Cu ocazia cercetărilor la fața locului, au fost prelvate probe materiale și a fost ridicată arma și muniția persoanei care a efectuat focul de armă ce a condus la rănirea bărbatului de 49 de ani.
În cauză, poliţiştii au întocmit dosar penal sub aspectul comiterii infracțiunii de vătămare corporală din culpă.

 

 

 

Cosmina PRAȚA

Scris de radiocolor

Rating

Postari anterioare

Actualitate

Tânără de 15 ani din Orăștie a dispărut

Astăzi, Poliția Municipiului Orăștie a anunțat dispariția unei minore de 15 ani. Fic Sara Maria de 15 ani locuiește în Rețeaua de Case Familiale din Orăștie. Ea avea bilet de învoire când a plecat de acasă și nu a revenit după expirarea învoirii.   Inspectoratul Județean de Poliție Hunedoara informează că "minora prezintă următoarele semnalmente: ochi căprui, constituție atletică (greutatea de aproximativ 45-50 kg.), înălțimea de aproximativ 1.60 m, păr […]

todayianuarie 28, 2023 2582 8 2

Comentarii (0)

Lasă un răspuns

0%