Diverse

O tânără de 24 de ani s-a aruncat în gol de pe viaductul care traversează DN76

todayiunie 14, 2023 247

Background
share close

Azi, o tânără de 24 de ani s-a aruncat în gol de pe un viaduct care traversează DN76, în apropriere de municipiul Brad. În urma leziunilor, aceasta a decedat, iar trupul său a fost preluat de medicii legiști, în vederea efectuării necropsiei.

Poliția Municipiului Brad a fost sesizată despre faptul că o tânără in vârstă de 24 de ani, din municipiul Brad, s-ar fi aruncat de pe podul-viaduct de deasupra DN76, decedând. Cadavrul tinerei a fost preluat de medicii legiști în vederea efectuării necropsiei, in cauză nefiind suspiciuni privind comiterea vreunei fapte penale. Polițiștii continuă cercetările în vederea stabilirii circumstanțelor și a cauzelor care au determinat decesul tinerei. Pe durata efectuării cercetării la fața locului, traficul rutier a fost restricționat pe ambele sensuri de mers ( în intervalul orar 12:45 – 13:30)”, informează IPJ Hunedoara.

 

 

 

 

Cosmina Prața

Scris de radiocolor

Rating

Postari anterioare

Actualitate

Cătălin Predoiu: drogurile în școli și lipsa de personal în MAI, două teme abordate la audierile pentru noul guvern

Cătălin Predoiu, ministrul propus la Interne, a declarat miercuri, după audierile din comisiile Parlamentului, că este inadmisibil să avem în România şcoli "pline de droguri" şi a subliniat că spune asta "în cunoştinţă de cauză", ca părinte. "Legat de droguri. Cred că suntem toţi de acord că este inadmisibil ca la mai puţin de 1 km de acest loc în care vorbim să găsim şcoli pline de droguri şi vă […]

todayiunie 14, 2023 12

Comentarii (0)

Lasă un răspuns

0%