Actualitate

Olimpiada a ajuns la final. Specialiștii în agricultură ai Liceului din Geoagiu au fost printre premianți

todayaprilie 30, 2024 270 2

Background
share close

Olimpiada Națională de Tehnologii domeniul Agricultură organizată la Geoagiu a ajuns la final. Elevii Liceului Tehnologic au luat premii frumoase în cele 3 zile de concurs ce au reunit aproximativ 60 de elevi din 32 de școli din toate colțurile țării.

Ediția de anul acesta a fost organizată pentru prima dată la Geoagiu, localitate în care se afla singurul liceu de profil agricol din județul Hunedoara.  Performanța este un obiectiv pentru instituția condusă de Octav Cismașiu, iar specialiștii în agricultură pregătiți la Liceul Alexandru Borza confirmă acest  lucru.

Elevii premiați de la liceul din Geoagiu au fost Lazăr Ionuț Andrei și Moga Ilie.

Printre oficialitățile care au salutat rezultatele obținute anul acesta de elevi în cadrul olimpiadei naționale de agricultură, a fost și Călin Petru Marian, candidatul Partidului Național Liberal pentru funcția de președinte al Consiliului Județean Hunedoara.  Acesta este un cunoscut susținător al agriculturii și al învățământului agricol hunedorean, având la bază profesia de inginer agronom.

De pe scena Casei de Cultură din Geoagiu, Octav Cismașiu le-a transmis următoarele celor prezenți.

La începutul competiției am avut perfectă dreptate, pentru că sunt convins că familia liceului Alexandru Borza din Geoagiu s-a mărit considerabil. Și la fel de mult am avut dreptate când am spus că fiecare dintre voi este un învingător. Felicitări tuturor elevilor pentru efortul depus. Știu că nu a fost o competiție ușoară. A fost o competiție care a adus multe provocări, și a pus multă presiune pe dumneavoastră . Chiar v-am văzut și v-am urmărit îndeaproape pe parcursul desfășurării acestei olimpiade și s-a văzut pe voi pasiunea și dăruirea de care ați dat dovadă și rezultatele vorbesc de la sine. Felicitări fiecăruia în parte pentru participare, dar și pentru rezultatele extraordinare obținute. Sunt mândru de voi și vreau să mulțumesc în mod expres Inspectoratului școlar județean Hunedoara pentru sprijin. Vreau să mulțumesc doamnei inspector, Dana Luiza Cioară pentru implicare, (…) și Comisiei Centrale care s-a preocupat ca totul să decurgă firesc și natural.”

Scris de radiocolor

Rating

Postari anterioare

Actualitate

Ministerul Educației: Elevii premiați internațional își vor putea echivala probele scrise ale bacalaureatului

Elevii care în timpul liceului au obţinut premii individuale la concursurile sau olimpiadele şcolare internaţionale recunoscute de Ministerul Educaţiei pot echivala probele scrise ale examenului de bacalaureat la disciplinele la care au obţinut distincţia, a afirmat luni ministrul Educaţiei, Ligia Deca, potrivit unei postări pe pagina de Facebook. Elevii care, în una din clasele a IX-a şi a XII-a, au obţinut premii individuale la concursuri/olimpiade şcolare internaţionale recunoscute de către […]

todayaprilie 30, 2024 25

Comentarii (0)

Lasă un răspuns

0%