Actualitate

Olimpiada Națională de Religie organizată zilele acestea la Deva

todayaprilie 19, 2023 86

Background
share close

Olimpiada Națională de Religie – cultul Ortodox, clasele V-VIII se desfășoară în perioada 19-22 aprilie, la Deva. Organizatorii acestei ediții sunt  Inspectoratul Școlar Județean Hunedoara în parteneriat cu Ministerul Educației – Direcția Generală Învățământ Preuniversitar, Consiliul Județean Hunedoara, Primăria Municipiului Deva, Primăria Municipiului Hunedoara, Episcopia Devei și Hunedoarei.

„În acest an școlar, pentru etapa națională a Olimpiadei de religie – cultul Ortodox, s-au calificat 313 de elevi de excepție din clasele V-VIII, din toate județele țării și din municipiul București, care au venit la Deva însoțiți de 46 de cadre didactice. La olimpiadă mai participă cadre didactice de renume din învățământul preuniversitar – membri ai Comisiei Centrale a Olimpiadei, reprezentanți ai Ministerului Educației și profesori universitari”, au informat reprezentanții Inspectoratului Școlar Județean Hunedoara.

Activitățile olimpiadei naționale se vor desfășura după următorul program:
-miercuri, 19 aprilie 2023, ora 14.00, deschiderea festivă la Biserica „Adormirea Maicii Domnului” din Deva.
-în perioada 19-22 aprilie, vor avea loc susținerea probei scrise la Colegiul Național Pedagogic „Regina Maria” Deva și afișarea rezultatelor;
-sâmbătă, 22 aprilie 2023, se va desfășura festivitatea de premiere, la ora 14.30, în Sala „Spiru Haret”, sediul Inspectoratului Școlar Județean Hunedoara, la care cei mai merituoși dintre participanți vor fi distinși cu premii și mențiuni oferite de Ministerul Educației, precum și cu premii speciale din partea organizatorilor.

 

Cosmina Prața

Scris de radiocolor

Rating

Postari anterioare

Actualitate

Două noi autospeciale de intervenție completează flota de mașini ale ISU Hunedoara

În dotarea I.S.U Hunedoara au intrat două noi autospeciale de intervenție care completează parcul auto al pompierilor militari hunedoreni și sunt destinate misiunilor complexe de salvare în mediul urban și rural. Pompierii Detașamentului Hunedoara vor folosi la intervenții, începând de astăzi, o autospecială de tip „AT 4003”pregătită pentru stingerea incendiilor dar și pentru descarcerare și acordarea primului ajutor, fiind dotată cu multiple echipamente speciale, inclusive cameră cu termoviziune. De asemenea, […]

todayaprilie 19, 2023 97

Comentarii (0)

Lasă un răspuns

0%