Timp liber

Opera Nights 2023, o săptămână până la debut!

todayiulie 5, 2023 70

Background
share close

Mai este doar o săptămână până la debutul Opera Nights, ediția 2023. Anul acesta, municipiul Orăștie a fost ales pentru una din serile în care muzica clasică va fi regină.

La Traviata” de Giuseppe Verdi va răsuna la ora 21:00, în Piața Victoriei. Întreg spectacolul este susținut de echipa Teatrului Național de Operă și Balet ,,Oleg Danovski“ Constanța.

Accesul publicului este  gratuit. Evenimentul este organizat de Primăria și Consiliul Local al municipiului Orăștie, împreună cu Consiliul Județean.
Cosmina Prața

Scris de radiocolor

Rating

Postari anterioare

Actualitate

Universitatea Politehnica Timișoara lansează un program de masterat pentru pasionații de jocuri. Specialiștii în acest domeniu sunt foarte căutați pe piața muncii

Industria jocurilor video este în continuă expansiune, iar numeroși absolvenți de licență ai UPT au creat deja jocuri pentru examenele de finalizare a studiilor. Pentru acest motiv, Universitatea Politehnica Timișoara lansează un program de masterat, numit „Game Development”. Sunt disponibile 20 de locuri la buget și alte 15 cu taxă. Acest fapt deschide posibilitatea ca mai multe companii din zona industriilor creative să vină și să își deschidă filiale în […]

todayiulie 5, 2023 57

Comentarii (0)

Lasă un răspuns

0%