Actualitate

Orăştia este mai săracă. Medicul Dan Sechi a plecat să îngrijească îngeri

todayoctombrie 8, 2021 2498 5

Background
share close

Dan Mihail Sechi s-a stins din viaţă

Lumea medicală orăştiană şi nu numai a amuţit la vestea că Dan Sechi nu mai este. Acesta s-a stins din viaţă în seara zilei de 7 octombrie 2021, în urma unui grav accident vascular cerebral.

Dan Sechi avea 61 de ani.

O viaţă în slujba oamenilor

Dan Sechi a fost manager al Spitalului Municipal Orăştie în perioada 2010-2013, fiind totodată şi un medic chirurg foarte apreciat de oameni. A făcut parte dintr-o generaţie de elită de medici orăştieni, care au adus  Spitalului din localitate un renume important. Devotat meseriei, a îngrijit în decursul carierei mii de pacienţi care i-au fost şi îi sunt încă recunoscători pentru binele făcut. Blocul operator din Spitalul Municipal Orăştie s-a dovedit a-i fi de multe ori, a doua casă.

Dan Sechi a fost un om al comunităţii implicându-se la toate nivelurile pentru dezvoltarea acesteia. Până în 2020 a fost consilier local al municipiului Orăştie timp de mai mulţi ani. Acesta a căutat mereu şi din poziţia administrativă să ajute Spitalul Municipal Orăştie, dar şi rezolvarea altor probleme ale comunităţii locale.

Îi vom păstra o vie amintire!

Scris de radio color

Rating

Postari anterioare

Actualitate

Traian Jude la un an de mandat: „Nu vreau să rămân un om care a promis şi nu a făcut”

Un an prosper la Balşa S-a împlinit un an de zile de când noul primar al comunei Balşa, Traian Felician Jude, a fost instalat cu votul cetăţenilor în funcţia de primar. Traian Jude a venit cu un bagaj de experienţă consistent în fruntea administraţiei locale, acesta fiind pentru mai multe mandate viceprimar al comunei. După un an de mandat, primarul Comunei Balşa spune că s-a mişcat repede şi a îndeplinit […]

todayoctombrie 7, 2021 1137 3 3

Comentarii (0)

Lasă un răspuns

0%