Actualitate

Orăștian reținut pentru șantaj

todayseptembrie 23, 2022 1099

Background
share close

Reţinuţi preventiv de poliţiştii Biroului de Investigaţii Criminale Deva, sub aspectul comiterii infracţiunii de şantaj, ca urmare a unei acţiuni de prindere în fragrant

La data de 21 septembrie 2022, Poliția Municipiului Deva a fost sesizată de un bărbat în vârstă de 31 de ani cu privire la faptul că ar fi fost contactat telefonic de un bărbat cu identitate necunoscută care l-a amenințat că îi va informa prietena cu privire la o presupusă relație pe care ar avea-o persoana vătămată cu o tânără. Persoana vătămată a reclamat faptul că apelantul, pentru a nu da curs amenințării, i-a pretins inițial 1.000 de euro, după care a revenit și i-a solicitat 2.000 de lei.
În cauză, poliţiştii Biroului Investigaţii Criminale Deva au întocmit un dosar penal pentru săvârșirea infracțiunii de șantaj, iar în cursul aceleiaşi zilei au organizat o acțiune prin care au reuşit prinderea în flagrant, în parcarea unui centru comercial din Deva, a unui tânăr de 19 ani, din orașul Călan, a unui tânăr de 19 ani, din municipiul Orăștie şi a unei tinere de 27 de ani, din comuna Belinț, județul Timiș.
În urma administrării probatoriului, faţă de cei trei tineri, poliţiştii au luat măsura preventivă a reținerii, pe o durată de 24 ore, sub aspectul comiterii infracțiunii de șantaj.
Cei trei tineri au fost depuşi în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă Deva, urmând să fie prezentaţi magistraţilor Parchetul de pe lângă Judecătoria Deva, în vederea luării măsurilor legale.

Scris de radiocolor

Rating

Postari anterioare

Actualitate

Copii evacuați din școală, din cauza unui incendiu

Peste 400 de elevi și 25 de cadre didactice au fost evacuate, în această dimineață, din cauza unui incendiu izbucnit la chioșcul din incinta Școlii Generale nr.2 din Hațeg. Cadrele didactice au încercat stingerea incendiului cu ajutorul câtorva stingătoare cu pulbere, însă focul se manifesta cu violență și a fost imposibilă lichidarea acestuia în fază incipientă. "Sosite de urgență la fața locului, forțele ISU Hunedoara au intervenit cu o autospecială […]

todayseptembrie 23, 2022 70 1

Comentarii (0)

Lasă un răspuns

0%