Actualitate

Orăștie/ Se depun dosarele pentru ajutorul de încălzire!

todayoctombrie 10, 2022 63

Background
share close
Primăria Municipiului Orăștie a anunțat că, începând de luni, sunt preluate dosarele pentru acordarea ajutorului pentru încălzirea locuinței, sezon rece noiembrie 2022- martie 2023 și a suplimentului pentru energie, însoțite de detaliile privind condițiile de acordare.
Dosarele pot fi depuse la Direcției Publice de Asistență Socială, în următorul interval orar:
Luni-miercuri : 9.00 – 14.00
Joi : 9.00 – 16.00
Vineri : 9.00 – 13.00
Formularele se pot procura și de pe site-ul Primăriei Municipiului Orăștie www.orastie.info.ro, secţiunea Servicii – Acte necesare – DPAS.
”Cererile se depun până la data de 20 a fiecărei luni pentru a putea fi luaţi în evidenţă cu luna respectivă. Pentru a beneficia de ajutorul pentru încălzirea locuinței / suplimentul de energie începând cu luna noiembrie 2022 cererile se depun începând cu 10.10.2022 şi până la data 20.11.2022. Cererile depuse după termenul menţionat, vor fi luate în evidenţă începând cu luna imediat următoare.
Menționăm că beneficiarii de ajutor pentru încălzirea locuinței și supliment pentru energie, pentru sezonul rece 2021-2022, trebuie să își reînnoiască dosarele pentru a putea beneficia de drepturi și în acest sezon rece”, se arată într-un comunicat al Primăriei Orăștie.
Carmen COSMAN

Scris de radiocolor

Rating

Postari anterioare

Actualitate

Ministerul Dezvoltării, Lucrărilor Publice și Administrației anunță al doilea apel de proiecte pentru dezvoltarea durabilă a localităților

Săptămâna aceasta, Ministerul Dezvoltării, Lucrărilor Publice și Administrației va lansa pe 14 octombrie, al doilea apel de proiecte pentru dezvoltarea durabilă a localităților prin investiții în infrastructura locală. Ele vor fi finanțate din Fondul Local al Planului Național de Redresare și Reziliență. Ministrul Cseke Attila precizează într-un comunicat că „Investițiile finanțate vor susține atât reziliența și tranziția verde a zonelor urbane și rurale, cât și reducerea disparităților teritoriale la nivel […]

todayoctombrie 10, 2022 24

Comentarii (0)

Lasă un răspuns

0%